SON DAKİKA

Vekil Bozkurt'tan Günay'a ziyaret...

Vekil Bozkurt'tan Günay'a ziyaret... 23 Mayıs, 2023 14:45 Güncelleme: 23 Mayıs, 2023 14:45 Vekil Bozkurt'tan Günay'a ziyaret...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı ile birlikte Küresel Gazeteciler Konseyi İl Başkanı İ. Necati Günay’ı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, AK Parti İl Başkanı Yardımcısı Baki Tura, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Ali Kemal Karaca ve AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru’da eşlik etti.

GÜNAY: “ YAPILACAK HER TÜRLÜ BAŞARILI ÇALIŞMADA YANINIZDAYIZ”

Ziyarette konuşan Günay, öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. sizi ve ekibinizi yürekten kutluyorum, Türkiye için, Zonguldak için, Kdz. Ereğli için çakılacak her çivi önemlidir. Yapacağız her türlü başarılı çalışmada size destek olmaya devam edeceğiz” Dedi.

BOZKURT: “MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Bozkurt ise yaptığı konuşmada, teşkilatımızla birlikte ziyaretlere başladık. Amacımız İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı Külliye’de görmek, akabininin de bölgemize en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Mevlam utandırmasın” Dedi.

DEMİRTÜRK: “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise yaptığı konuşmada; Vekil çıkartamadığımız için üzgünüz. Bizde vekil çıkartmak isterdik ancak Saffet Bey’de bizim için değerli, diğerleri de değerli. Başarılacak çok işler var daha yolun başındayız.28 Mayıs’ta seçimi kazanmak istiyoruz. Sen, ben yok, biz olarak devam edeceğiz. Bunu başardığımızda aşamayacağımız engel yok. Saffet bey ile sonuna kadar yürümeye elimizi taşın altına koymaya hazırız”

 

Yorum Ekle