SON DAKİKA

Uzun süren kovalamaca Ormanlı beldesi girişinde son buldu

Uzun süren kovalamaca Ormanlı beldesi girişinde son buldu... 02 Kasım, 2022 21:32 Güncelleme: 02 Kasım, 2022 21:32 Uzun süren kovalamaca Ormanlı beldesi girişinde son buldu

Ereğli'de Jandarma bölgesinde olaya karışan şahsın kullandığı otomobil uzun süren kovalamanın ardından Ormanlı Beldesi girişinde yakalandı.

İddiaya göre Jandarma bölgesinde ‘Güveni Kötüye Kullanma’ olayına karışan şahıs kendisine ait olan 67 TA 971 plakalı otomobil ile kaçtı. Polis tarafından da ilçede aranmaya başlanan araç ve sürücüsü polisin DUR ikazına uymadı. Gülüç beldesinden Kepez Mahallesine kadar süren kovalama Ören mahallesinin ardından Deli Hakkı köyüne devam etti. Polisin bir an bile peşini bırakmadığı otomobil sürücüsü yapılan hiçbir ikaza uymayarak kaçmaya devam etti. Ormanlı istikametine giden otomobilin yakalanması için Jandarma ekiplerine de haber verildi. Polis ekipleri aracı Ormanlı beldesi girişinde durdurdu. Araç sürücü ve yanında bulunan kadın yolcu gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle