Ana Sayfa Güncel Uyuşturucu operasyonuna ait görüntüler...

Uyuşturucu operasyonuna ait görüntüler...

Uyuşturucu operasyon görüntüleri...

Giriş Tarihi: 9 Eylül 2017 Cumartesi 11:57
Uyuşturucu operasyonuna ait görüntüler...

7 Eylül gecesi düzenlenen uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

ilçede A. B. (56) ve oğlu U.B. (26) 7 Eylül gecesi yapılan operasyonda göz altına alınmıştı. A.B. nin Sarı Korkmaz mahallesinde ki dağlık alanda ki ikamet ve bahçe aramasında, boyları 50 santimetre ile 4,5 metre arasında değişen 592 kök civarında hintkeneviri bitkisi, yaklaşık 3 bin 530 gram civarında esrar ve 73 gram esrar tohumu ele geçirildi. A. B., gözaltına alınırken, uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen bin 600 TL'ye el konulmuştu.

Savcılık makamınca alınan ifadelerin ardından baba A.B. ve oğlu U.B. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme heyeti A.B. ve oğlu U.B. yi uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklayarak Beycuma Kapalı Cezaevine gönderdi.

YORUMLAR
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
Bu habere de bakabilirsiniz Motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 1 Yaralı

Motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 1 Yaralı

Kurumsal

İçerik

Gündem

Siyaset

Teknoloji

Yukarı Çık