SON DAKİKA

Uyuşturucu çetesi çökertildi

Uyuşturucu çetesi çökertildi 05 Mayıs, 2023 15:56 Güncelleme: 05 Mayıs, 2023 15:56 Uyuşturucu çetesi çökertildi

Zonguldak'ta ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ile birlikte yakalanan yabancı uyruklu A. K.’nin ifadelerinden yola çıkarak yapılan çalışmalar neticesinde 8 şüpheli gözaltına alındı.

 Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şu şekilde;

         30.04.2023 günü il merkezinde ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ile birlikte yakalanan yabancı uyruklu A. K. (24) isimli şahsın yapılan sorgusunda kendisine tabanca ve uyuşturucu maddeyi temin eden ve aynı zamanda farklı tarihlerde kendisini zorla alıkoyarak darp edip tehdit eden toplam (8) şüpheli şahıs tespit edilmiştir. Ekiplerimizin yapmış olduğu araştırma sonucu söz konusu (8) şüpheli şahıs (2) adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

         Göz altına alınan şahıslar 05.05.2023 günü Adliyeye çıkartılarak Mahkemeye sevk edilmiş; A. K. (49), S. K (24) ve M. C. A. (25) isimli şahıslar tutuklanmıştır. H. C. (35) ve F. O. (35) isimli şahıslar adli kontrol kararıyla olmak üzere A. K. (24), S. E. B. (22), O. O. (27) ve Y. A. (39) isimli şahıslarla birlikte serbest bırakılmıştır.

         Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin temini için uyuşturucu madde kullanmak veya ticaretini yapmak, ruhsatsız bir şekilde toplum içinde silah taşımak vb. suçları işleyen şahıslara karşı  mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

         Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle