SON DAKİKA

UYSAL, GENÇLERLE TOP OYNADI

Spora ve özellikle futbola önem veren AK Parti’nin genç ve dinamik başkan adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, seçim gezileri kapsamında sahilde top oynayan gençlerin arasına dalarak; gençlerle top oynamaya başladı. 11 Şubat, 2014 09:21 Güncelleme: 11 Şubat, 2014 09:21 UYSAL, GENÇLERLE TOP OYNADI

Spora ve özellikle futbola önem veren AK Parti’nin genç ve dinamik başkan adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, seçim gezileri kapsamında sahilde top oynayan gençlerin arasına dalarak;  gençlerle top oynamaya başladı.

Kdz. Ereğli Belediyesine ait çöp kutusunun ayaklarını kale kapan gençlerle sahilde top sektirme ve şut çekme yarışı yapan Uysal, ilk atışta hedefi 12 ‘den vurdu.Çöp kutusunun ayaklarının arasından ilk atışta topu geçiren Dr. Uysal, Sevgi Barış Dostluk Kafe’deki vatandaşlar ve gezi ekibi tarafından dakikalarca alkışlandı. Uysal seçim gezilerinde sık sık halı sahada futbol oynadığı gençlere de takılarak, oynadıkları maçları hatırlatıyor.

Gençlerde spora ve özellikle futbola düşkün bir başkan adayı oymasından oldukça memnun olduklarını fotoğraf ve görüntü alan gazetecilere anlatarak, ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Doktorumuz aynı zamanda iyi bir futbolcu. Bizlerden belki 15-20 yaş büyük olmasına rağmen bizden daha fazla koşuyor’ diyerek Hüseyin Uysal’ın sporcu kimliğini övüyorlar.

Yorum Ekle