SON DAKİKA

Türk Metal Sendikasında Yönetim değişti

Karadeniz Ereğli ilçesi Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığı’nda mevcut başkan Yakup Yılmaz ve yönetiminin değiştiği bildirildi. 24 Nisan, 2023 15:53 Güncelleme: 24 Nisan, 2023 15:53 Türk Metal Sendikasında Yönetim değişti

Karadeniz Ereğli ilçesi Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığı’nda mevcut başkan Yakup Yılmaz ve yönetiminin değiştiği bildirildi.
Türk Metal Sendikası genel merkezinden yapılan açıklamaya göre, Mevcut başkan Yakup Yılmaz ve yönetiminin istifasının ardından yeni yönetimin belirlendiği bildirildi.
Yapılan açıklamada “ Sendikamızın örgütlü olduğu en önemli bölgelerden biri olan Karadeniz Ereğli’de, Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu’nun uygun gördüğü bir yeniden yapılanma gereğince, Karadeniz Ereğli Şubemizin tüm yetkili kurullarının istifası nedeniyle Şubemiz münfesih duruma düşmüştür. Genel Merkez Yönetim Kurulumuz bu gelişme üzerine, Karadeniz Ereğli 1 Nolu Şubesi adıyla yeni bir şube kurulmasına karar vermiştir. Şubeye müteşebbis bir Yönetim Kurulu atanmıştır. Yasa gereğince 6 ay içinde Şubenin 1. Olağan Genel Kurulu toplanıncaya kadar Karadeniz Ereğli 1 Nolu Şubenin yeni Yönetim Kurulu şu şekilde belirlenmiştir:
Şube Başkanı : Altan Kalfa
Şube Sekreteri :Metin Çetin
Şube Mali Sekreteri :Murat Çayır
Şube Teşkilatlanma Sekreteri :Şaban Erdoğan
Şube Eğitim Sekreteri :Celil Arkan
Basınımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Yorum Ekle