SON DAKİKA

Teknik Direktör Yaman; Taraftarımızı Maça Davet Ediyoruz

Teknik Direktör Yaman; Taraftarımızı Maça Davet Ediyoruz 13 Ekim, 2022 13:05 Güncelleme: 13 Ekim, 2022 13:05 Teknik Direktör Yaman; Taraftarımızı Maça Davet Ediyoruz

     Kadınlar Süper Ligi’nde yeni sezonu deplasmanda Fatih Karagümlük ile perdeyi açacak olan Kdz.Ereğli Belediyespor Kadın Takımı Teknik Direktör Ercan Yaman ve Kadın Futbolcular karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Yaman, "İlk maçımız geçen senenin finalisti Fatih Karagümlük Spor Kulübü ile arkasından kendi sahamızda içerde ALG Spor Kulübü ile oynayacağız. İlk 2 maç bizim için çok önemli. Ben oyuncularıma güveniyorum. Taraftarımızı kendi evimizde oynayacağımız ALG Spor Kulübü maçına davet ediyor, herkesi bekliyorum." ifadelerini kullandı. 

TEKNİK DİREKTÖR YAMAN; YENİ SEZON TÜM TAKIMLARIMIZA, BİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. 

Kadınlar Süper Ligi 1. Haftasında Kdz.Ereğli Belediyespor deplasmanda İstanbul Vefa Stadı’nda oynanacak Fatih Karagümlük SK’ın konuğu oluyor. Karşılaşma öncesi Kdz.Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü Ercan Yaman yaptığı açıklamada, "Öncelikle yeni sezon tüm takımlarımıza, bize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kaza bela olmadan güzel bir sezon geçiririz. Biz 10 Ağustos’ta antrenmanlara başladık. Akabinde Bolu’da kampa girdik. Çalışmalarımız gayet iyi geçti. Yaklaşık dört oyuncu takviyesi yaptık. Geçen senedeki takımı muhafaza ettik. 2-3 oyuncu transfer yapmayı düşünüyoruz. Lige hazırız." dedi. 

KAPTAN DAMLA BOZYEL, BU SEZON BİZİM İÇİN GÜZEL BAŞLADI. 

Kdz.Ereğli Belediyespor Kaptanı Damla Bozyel; “Bu sezon bizim için güzel başladı. Hazırlık dönemi bizim için verimli geçti. Geçen sezona göre birkaç takviye yapıldı. Şimdi de lig tarihi belli oldu. Allah nasip ederse Pazar günü maçımız var. Bizim için zorlu bir grup oldu. Zorlu bir fikstür oldu. Ama biz takım olarak bunun üstesinden gelebileceğimize eminiz. Burada da, içeride de taraftarımızın desteği ile çok iyi sonuçlar alacağımıza eminiz.“dedi. 

DJOMO VANESSA, BU SENE TAKIMLA BERABER EN İYİ PERFORMANSI SERGİLEYECEĞİZ. 

Djomo Vanessa; “Ereğli Belediyespor’da oynuyorum. Geçen seneden beri bu takımda olduğum için çok mutluyum ve bu sene de yapabileceğimin en iyisini yapacağım. Takım arkadaşlarıma, teknik direktörüme ve koçuma çok teşekkür ediyorum. Bu sene takımımla beraber en iyi performansı sergileyeceğiz. Teşekkür ediyorum.“dedi. 

FUTBOLCU RABİA CİVAN, YENİ SEZON İÇİN HEYECANLIYIZ. 

Rabia Civan; “Yeni sezon için çok heyecanlıyız. Büyük kulüpler var ama bizde köklü bir kulübüz. Bu yüzden kendimize inancımız da yerinde. Hocamızın özverisi ve arkadaşlarım isteği ile güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Biz Ercan Hocamın dediği gibi bütün puanlara talibiz. İnşallah başaracağız.“ dedi. 

RASHIDA BEAL, ZORLU BİR MAÇLA SEZONA BAŞLAYACAĞIZ. 

Rashıda Beal; “Bu sezon için gerçekten çok heyecanlıyım. Bu sene takım olarak belki biraz zorlanabiliriz ama çok çalışarak ve bazı teknikleri kullanarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Zorlu bir maçla sezona başlayacağız. Güzel bir mücadele olacak. Bu mücadeleyi kazanmış bir halde Ereğli’ye dönmeyi dört gözle bekliyorum.“dedi.

LIDIANE RIBEIRO, YAPABİLECEĞİMİZİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ VE BU MAÇI KAZANACAĞIZ. 

Lidiane Ribeiro; “Kdz.Ereğli Belediyespor’da kanat oyuncusuyum. Bu hafta sonu ilk maçımızı yapacağız. Umuyorum ki yapabileceğimizin en iyisini yapacağız ve bu maçı kazanacağız. Bu sezondan beklentim play-offlara kalmak. Geçen sene play-off’a kalamadık fakat bu sene yeni oyuncularımız, yeni teknik direktörümüz, yeni koçumuz ve daha iyi koşullarımız var. Dolayısıyla play-off’a kalacağımıza inanıyorum.”dedi.

 

Yorum Ekle