SON DAKİKA

Tedavisi tamamlandı, mahkemeye çıkarıldı…

Ereğli'de meydana gelen ve bir kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanmasına sebep olan kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen kamyon sürücüsü mahkeme tarafından Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 29 Ağustos, 2017 13:32 Güncelleme: 29 Ağustos, 2017 13:32 Tedavisi tamamlandı, mahkemeye çıkarıldı…


Ereğli'de meydana gelen ve bir kişinin ölümü, 5 kişinin de yaralanmasına sebep olan kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen kamyon sürücüsü mahkeme tarafından Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

28 Ağustos Pazartesi sabahı Ören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ereğli istikametine giden Mustafa Ergün (39) idaresindeki 67 UF 709 plakalı hafif ticari kamyonet ile akaryakıt istasyonuna dönüş yapmak isteyen B.B idaresinde ki 34 UP 2874 plakalı elektrik kurumuna ait kamyon kafa kafaya çarpışmış, kaza da Y.E. (62) hayatını kaybetmiş ve 5 kişi de yaralanmıştı. Kaza sonrasında yaralanan ve tedavisinin ardından ifadesi alınan kamyon sürücüsü B.B. daha sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemenin B.B. yi adli kontrol şartı ile serbest bıraktığı öğrenildi.

 

Yorum Ekle