SON DAKİKA

TCG BAYRAKTAR’DA TÖREN İLE KARŞILAMA

TCG Bayraktar adlı askeri gemiyle limanı ziyaret eden Deniz Harp Okulu öğrencileri ve gemi komutanları başkanlık makamında Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile bir araya geldi. 06 Eylül, 2017 15:05 Güncelleme: 06 Eylül, 2017 15:05 TCG BAYRAKTAR’DA TÖREN İLE KARŞILAMA

TCG Bayraktar adlı askeri gemiyle limanı ziyaret eden Deniz Harp Okulu öğrencileri ve gemi komutanları başkanlık makamında Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile bir araya geldi.

BAŞKAN UYSAL’A ASKERİ HEYETTEN PLAKET

TCG Bayraktar Gemisi Öğrenci Tabur Komutanı, Eğitim Filotillası Komodoru ve askeri öğrencilerden oluşan Askeri Heyetin ziyaretinde plaket ve çeşitli hediyeler alan Başkan Uysal, öğrencilere ve komutanlara hediye verirken, Karadeniz Ereğli yöresinin sembollerinden Osmanlı Çileği reçeli ile bol bol fındık yemeleri tavsiyesinde bulundu.

TCG BAYRAKTAR’DA TÖREN İLE KARŞILAMA

Daha sonra Karadeniz Bölge Komutanlığı Limanında demirli olan TCG Bayraktar Gemisi’ni ziyaret eden Başkan Uysal, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Garnizon ve Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu ve gemi komutanlarıyla birlikte gemiyi gezerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

TCG BAYRAKTAR İLE GURUR DUYUYUYORUZ

Gemideki yemekte bir araya gelen protokol ve askeri heyete, yüzde 80’i yerli imalatı olan çok amaçlı Bayraktar gemisiyle ülke ve ilçe olarak gurur duyduklarını ifade eden Başkan Uysal, Kaymakam Madenoğlu ile birlikte askeri öğrenciler tarafından törenle uğurlandı.

Öte yandan TCG Bayraktar Gemisi’nde bulunan 29 Harp Okulu öğrencisinin Ereğli Limanı’nın ardından Ukrayna’nın Odessa, Trabzon, Rusya’nın Novorossiysk ve Samsun limanlarını ziyaret ederek, buralardaki tarihi ve turistik yerleri gezeceği belirtildi. 

 

Yorum Ekle