SON DAKİKA

Spor müsabakalarına, Spor Parkı ev sahipliği yaptı

Spor müsabakalarına, Spor Parkı ev sahipliği yaptı 27 Ekim, 2017 16:43 Güncelleme: 27 Ekim, 2017 16:43 Spor müsabakalarına, Spor Parkı ev sahipliği yaptı

Kdz. Ereğli Belediyesi Spor Parkı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama kapsamında düzenlenen sportif etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bayrak yarışı ve mini futbol turnuvasında ter döken öğrenciler buz pateni yaparak ve golf oynayarak doyasıya eğlendi. 

Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Atilla Bulak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş’in yanı sıra öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisinin de izlediği ortaokullar arası Spor yarışmaları, büyük çekişmelere sahne oldu. 

Belediye Başkan Vekili Ayhan Atay başarılı sporcuları kutlarken, Ereğli halkının hizmetine açılan spor parkının böyle bir etkinliği ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Spor parkı belediyemiz tarafından sizler ve aileleriniz için yapıldı. Sizleri her zaman görmek isteriz. Sizlere bugün şehir dışında olduğu için aramızda olamayan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal’ın selam ve sevgilerini iletiyorum” dedi.   

Yarışmalar sonrası protokol tarafından dereceye giren öğrencilere madalya verilirken, derece alan sporculara satranç takımı hediye edildi. 

Sportif müsabakalarda derece giren okullar ise şöyle:

 

Kızlar Bayrak Yarışı:   

  1. Nurdan Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu

2. Dağlıca Orta Okulu

  1. Turgut Reis Ortaokulu 

Erkekler Bayrak Yarışı:  

1. Nurdan Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu

2. Turgut Reis Ortaokulu                                                                                                  3. Pestilci Ortaokulu

Kızlar Mini Futbol:

1. Turgut Reis Ortaokulu

2. İsmet İnönü Ortaokulu 

3. Pestilci Ortaokulu 

Erkekler Mini Futbol:

1. Kayabaşı Alemdar Ortaokulu

2.Cumhuriyet Ortaokulu

3. Nurdan Ahmet Orhan Oğuz ortaokulu

 

Kızlar Paten Yarışı:

1. Nurdan Ahmet Orhan Oğuz ortaokulu

2. Turgut Reis Ortaokulu

3. Cumhuriyet Ortaokulu

 

Erkekler Paten Yarışı:

1. Turgut Reis Ortaokulu

2. Cumhuriyet Ortaokulu

3. Nurdan Ahmet Orhan Oğuz ortaokulu

Yorum Ekle