SON DAKİKA

Sınıf arkadaşını darp eden 4 öğrenci serbest bırakıldı..

Ereğli'de bir lisede, sınıf arkadaşlarını tokat ve tekme atıp döverken, bir yandan da ortalarına alıp zorla oyun oynatmaya çalışan 4 öğrenci adliyeye sevk edildi. 4 öğrenci serbest bırakıldı. 29 Aralık, 2022 15:30 Güncelleme: 29 Aralık, 2022 15:30 Sınıf arkadaşını darp eden 4 öğrenci serbest bırakıldı..

Ereğli'de bir lisede, sınıf arkadaşlarını tokat ve tekme atıp döverken, bir yandan da ortalarına alıp zorla oyun oynatmaya çalışan 4 öğrenci adliyeye sevk edildi. 4 öğrenci serbest bırakıldı.
Olay, Ereğli Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Lisede çekilen görüntülerde 11’inci sınıf öğrencisi N.G.’nin sınıftaki arkadaşları tarafından darbedildiği görüldü. Görüntülerde N.G.’nin tekme ve tokatlarla darbedildiği görülürken kafasının defalarca tahtaya vurulduğu ve şınav çekmeye zorlandığı anlar yer aldı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından N.G.’nin ailesi şikayetçi olurken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Okul idaresi olaya karıştığı iddia edilen 10 öğrenciye, 10 gün okuldan uzaklaştırma cezası verirken disiplin soruşturması sürüyor. Ayrıca olaya karıştığı iddiasıyla dün akşam saatlerinde gözaltına alınan 4 öğrenci, sabah saatlerinde Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi. Ereğli Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde N.G.’nin darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 öğrenci, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Ekle