SON DAKİKA

Sıkıntılarla başladı..

Ereğli'de ‘binası güçlendirilecek’ okullar arasında yer alan Karadeniz Ereğli Anadolu lisesi(KEAL), eğitim öğretime Müftü Mahallesi’ndeki eski Bilim Sanat Merkezi binasında devam edecek. 31 Ekim, 2022 13:41 Güncelleme: 31 Ekim, 2022 13:41 Sıkıntılarla başladı..

Ereğli'de ‘binası güçlendirilecek’ okullar arasında yer alan Karadeniz Ereğli Anadolu lisesi(KEAL), eğitim öğretime Müftü Mahallesi’ndeki eski Bilim Sanat Merkezi binasında devam edecek.

İl Milli eğitim Müdürlüğü kararalı ile boşaltılmasına karar verilen KEAL binasında eğitim gören 800 öğrenci, ilk olarak Kırmacı Mahallesindeki hacı Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Kardeşler Lisesi’nde taşınmıştı.

Burada ikili eğitim olarak bir süre devam eden KEAL, alınan yeni kararla birlikte bugünden itibaren yeni yerinde eğitim-öğretimini sürdürecek.

SIKINTILARLA BAŞLADI!

Yeniden tekli eğitime geçiyor olmasıyla iyi olarak görünse de, daha ilk günden bazı sıkıntılar da kendini gösterdi.
Yeni binada açık kullanım alanı olmadığından, özellikle hafta başı ve sonlarında düzenlenen resmi törenler, ara sokakta yapılmak zorunda kalınıyor.

Aynı zamanda teneffüsleri öğrenciler aynı sokak ve civarında geçirmek zorunda kalan öğrencilerin gidebilecekleri bir kantinler ide bulunmuyor.

Yorum Ekle