SON DAKİKA

SESLİ'DEN, ODABAŞ'A ZİYARET

Ankara’da adaylık süreciyle ilgili yaptığı görüşmelerin ardından Ereğli’ye dönen Murat Sesli, ayağının tozuyla Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerine başladı. 06 Aralık, 2013 17:14 Güncelleme: 06 Aralık, 2013 17:14 SESLİ'DEN, ODABAŞ'A ZİYARET

Ankara’da adaylık süreciyle ilgili yaptığı görüşmelerin ardından Ereğli’ye dönen Murat Sesli, ayağının tozuyla Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerine başladı.

AK Parti’den Ereğli Belediye Başkan Adaylığı konusunda tüm anketlerden ve temayül yoklamalarından birinci çıkan ve AK Parti’li üst düzey yöneticilerin adaylığıyla ilgili sıcak baktığı Murat Sesli, Ankara dönüşü Türk Metal Sendikasıyla Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerine başladı.

Önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Mustafa Keleş ile birlikte ilk olarak Türk Metal Sendikasını ziyaret eden Sesli, Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette, Türk Metal Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Murat Sesli’ye ‘Seni neşeli görmek bizleri de neşelendiriyor’ derken, şuan Erdemir ile yürüttükleri Toplu Sözleşme görüşmeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalara başladıklarını anlatan Murat Sesli, ‘Erdemir ve Erdemir işçisi demek Ereğli demek. Türk Metal Sendikamızda bizim her zaman desteklediğimiz örgütlü en büyük sivil toplum örgütü. Ereğli’mizi yeniden ayağa kaldırmak, insanlarımızın yüzünü güldürmek, Ereğli’mizi sıkıntılarından kurtarmak için çalışmalarımıza başladık. Sivil Toplum örgütlerimizle, şehrimizin tüm meslek grupları, odaları, muhtarlarımız ve yaşayanlarımızla el ele vererek Ereğli’yi yeniden birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.

Ziyarette, Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan da hazır bulundu.

Yorum Ekle