SON DAKİKA

SESLİ ADAYLIK İÇİN BİR ENGELİM YOK

Ereğli Belediyesi'nin eski başkanı Murat Sesli, sabıka kaydını göstererek, adaylık için bir engeli olmadığını söyledi. 07 Aralık, 2013 09:40 Güncelleme: 07 Aralık, 2013 09:40 SESLİ ADAYLIK İÇİN BİR ENGELİM YOK

Ereğli Belediyesi'nin eski başkanı Murat Sesli, sabıka kaydını göstererek, adaylık için bir engeli olmadığını söyledi. Sesli, "2014 yerel seçimlerinde Ereğli’yi AK Partili belediyeler içine dâhil edeceğiz." dedi.

Murat Sesli, adaylık ile ilgili konuşmasında, "Arkadaşlar Ankara’ya zaten zaman zaman gidiyorum. Görüşmeler yapıyoruz. Bizim her zaman dediğimiz bir olay var. Anket olayı. Biz anketlere güvenerek zaten böyle konuştuk. Şuanda yapılan bütün anketlerde açık ara önde olduğumuz söyleniyor. Bu yetkililerin de aynen bize ilettikleri şey. Biz de kendimize güveniyoruz. Tabi bu görüşmelerimize de bizim artık bu işin sonuna geldiğimizi ve aday olarak çıkacağımızı inandığımızı belirtmek istiyorum."

Çelik-2 operasyonunda göz altına alınan ve yaklaşık 8 ay cezaevinde yatan Sesli, adaylığı ile ilgili sorun olup olmadığı sorusuna çıkarttığı sabıka kaydı ile cevap verdi. Sesli, "Adaylık için hiçbir engel yok. Sabıka kaydım da burada. İşte aldığım sabıka kaydı. Şu anda seçime girsem, seçime giriyorum yani. Şu anda benim hiçbir sıkıntım yok. Buradaki hazırladığım evraklarda partiye vermek üzere hazırladığım evraklardır. İleriki günlerde zaten başvurumu da yapacağım. Herhangi bir sorunum sıkıntım yok. Bunu da bilmenizi isterim. Kamuoyunda söylenen sözler demek doğrudur arkadaşlar bende onu söylüyorum.Açık ve net söylüyoruz. Şimdi seçime 4 ay kalıp da ben adayım diye meydana çıktığınız zaman mevcut belediye başkanıyla mücadele etme şansınız yok. Mevcut belediye başkanı kim ne derse desin sevsin sevmesin burada bir ekol olmuş bir isim. 20 senedir bu memleketi yönetiyor. Bunun karşısına tabi ki güçlü bir adayla çıkmak gerekiyor. Biz de 4 senedir hatta 4 buçuk senedir bu işin mücadelesini veriyoruz. Bu çocuk oyuncağı değil. Gecemiz gündüzümüz yok. 31 mahalle 550 küsür tane sokakta mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarımız şuanda da devam ediyor. Biz partimiz bizim adaylığımızı açıklamazsa daha beklese dahi bizim için hiçbir sorun yok. İsterse seçime 1 hafta kala açıklasın. Biz her şeye hazırız. Biz şuan da mahallelerde seçim bürolarını tutma noktasına dahi geldik. Oralarda da seçim bürolarımızı da tespit ettik. Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Biz her şeyiyle hazırız bu seçime. Bir tek Başbakanımızın önün de olan dosyadan Murat Sesli’nin isminin çıkması." dedi.

Yorum Ekle