SON DAKİKA

SENDİKA 75 KİŞİYİ EĞİTİM SEMİNERİNE GÖNDERDİ

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan Türk Metal Sendikası’na üye 75 işçisin, eş ve çocuklarıyla birlikte Ankara’’daki eğitim seminerine gönderildiği bildirildi. 03 Şubat, 2014 17:28 Güncelleme: 03 Şubat, 2014 17:28 SENDİKA 75 KİŞİYİ EĞİTİM SEMİNERİNE GÖNDERDİ

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan Türk Metal Sendikası’na üye 75 işçisin, eş ve çocuklarıyla birlikte Ankara’’daki eğitim seminerine gönderildiği bildirildi.

Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan haberde, Türk Metal Sendikası Genel Merkezi’nin, Türkiye Madeni Eşya Sanayicileri Sendikası (Mess) ile ortaklaşa düzenlediği eğitim programlarına bu yıl da devam edildiği belirtildi.
Bu kapsamda, 83’ü çocuk 233 kişiden oluşan kafilenin, dün Sendika Baş temsilcilik binası önünden 5 otobüsle Ankara’ya uğurlandığı kaydedilen açıklamada, ailelerin 3 gün süreyle Ankara’daki Büyük Anadolu Termal Otel’de konaklayacağı, aynı yere gelecek olan İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları’nda çalışan işçi ve aileleriyle buluşacağı ifade edildi.
Habere göre, kafilenin uğurlamasına katılan Sendika Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş geçen yıl benzer eğitimlere 3 kez kafile gönderdiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Faydalı bir eğitim geçireceğinize inanıyorum. Özellikle İSDEMİR’li ailelerle bir araya gelerek, kaynaşmanız çok önemli. Erdemir’de yaşadıklarınızı paylaşacağınıza inanıyorum. Hayırlı yolculuklarınız olsun.”
Uğurlamada, Sendika icra heyeti, yönetim kurulu üyeleri ile bazı iş yeri temsilcileri de hazır bulundu.

Yorum Ekle