SON DAKİKA

SEMİZ’LE KENETLENDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Yönetimi tarafından Büyük Anadolu Otel’de dün akşam kaynaşma yemeği düzenlendi. 30 Ocak, 2014 16:07 Güncelleme: 30 Ocak, 2014 16:07 SEMİZ’LE KENETLENDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Yönetimi tarafından Büyük Anadolu Otel’de dün akşam kaynaşma yemeği düzenlendi.

MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz onuruna kaynaşma amaçlı verilen yemeğe MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk, MHP Gülüç Belde Başkanı Hızır İslamoğlu, MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ile yaklaşık 200 kişi aileleri ile birlikte katıldı.

Gecede konuşan MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimleri kazanacaklarını söyledi. Semiz konuşmasında “konuşmada “Sizler kazanacağımıza inanıyorsunuz, bende inanıyorum.  Birlikte çalışıp Gülüç Belediyesi’ni Allah’ın izniyle kazanacağız” dedi.

Gülüç’te hiç kimse ile kavga etmeden, tüm kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde hizmeti ön planda tutan bir anlayış ortaya koyacaklarını dile getiren Semiz, Gülüç için güzel projeler hazırladıklarını ifade etti. Semiz “Projelerimizle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Halkımızın talep ve isteklerini, sorunlarını tek tek dinliyoruz. Biz yola çıktığımız günden bu yana ‘Daha yaşanabilir bir Gülüç hayal değil’ diyoruz. Bunu bir slogan olarak değil inanarak söylüyoruz. Çünkü bizim MHP’li belediyelerimizin Karabük’te, Bartın’da, Kastamonu’da yaptıkları ortada. ‘Belediye iktidar ile aynı partiden olursa hizmet gelir’ diye bir şey yok. Bunun örneklerini MHP’li mevcut belediyelerimiz yaptıkları hizmetlerle çok güzel bir şekilde göstermişlerdir. 30 Mart 2014 tarihinden itibaren inşallah Gülüç halkımızda güzel hizmetlerimizi görecek” diye konuştu.

Adaylığını açıkladığı günden bu yana kendisine destek veren herkese teşekkür eden Semiz konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Sayın İlçe Kadın Kolları Başkanım, Belde Başkanım, Belde Kadın Kolları Başkanıma bütün yönetici arkadaşlarıma ayrıca çalışmalarımıza başladığımız ilk günden itibaren bizi yalnız bırakmayan siz dava arkadaşlarım gönül dostlarım hepiniz hoş geldiniz. Sizlerin sayesinde kısa sürede güzel işler başardık ve yine sizlerin sayesinde çok daha güzel işlere imza atacağımızı biliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Verdiğimiz mücadelenin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorum Ekle