SON DAKİKA

Şehit yakınları ve Gazilere Valilik'ten anlamlı gezi

Şehit yakınları ve Gazilere Valilik'ten anlamlı gezi 19 Ekim, 2017 08:08 Güncelleme: 19 Ekim, 2017 08:08 Şehit yakınları ve Gazilere Valilik'ten anlamlı gezi

Zonguldak Valiliği’nce şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarına yönelik Çanakkale ve Bursa gezileri düzenlendi.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın destekleri ile 52 kişilik bir kafile halinde Çanakkale ve Bursa'ya giden şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınları ilk olarak Gelibolu'ya intikal etmiş, şehitlikler ve anıt mezar gezildi. Çanakkale'de Nusret Mayın Gemisi ve tarihi kale görüldü, aynalı çarşıda serbest zaman geçirilmiştir.

Ertesi gün Bursa'ya intikal eden şehit yakınları ve gaziler Bursa'da Timurtaş Paşa, Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbeleri, Yeşil Camii, Yeşil Türbe ve Ulucami'yi gezdi .

Şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarının gezi programına Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müdür Yardımcısı Gülizar Yılmaz da katıldı

Gezi sonunda Kendileri için düzenlenen geziden memnuniyetlerini ifade eden şehit yakınları ve gaziler, Vali Ahmet Çınar'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Yorum Ekle