SON DAKİKA

POSBIYIK YENİ YILI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 2014 yılının beklentilerin ve hayallerin gerçekleştiği, sağlık ve mutluluk bir yıl olmasını diledi. 31 Aralık, 2013 15:07 Güncelleme: 31 Aralık, 2013 15:07 POSBIYIK YENİ YILI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Ereğli halkının yeni yılını yayınladığı bir mesaj ile kutladı. Posbıyık 2014 yılının beklentilerin ve hayallerin gerçekleştiği, sağlık ve mutluluk bir yıl olmasını diledi.

Posbıyık mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Türkiye’nin en güzel ve en önemli ilçelerinden biri olan Karadeniz Ereğli’de, halkımızla yürek yüreğe geçirdiğimiz bir yılı daha geride bıraktık.

Allah’a şükürler olsun ki gerek hizmet gerekse de sosyal paylaşımlarımız açısından verimli ve tarihimizde müstesna sayfalardan birini oluşturacak bir sene geçirdik.

2013 yılı içerisinde, iftiharla ifade etmek isterim ki, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde görev yapan müdüründen amirine, memurundan işçisine kadar tüm ekibimizle birlikte, halkımızın menfaatine olan ve ilçemizi daha çağdaş bir noktaya getirebilme azmiyle başlattığımız çalışmalara imza attık. Bu çalışmaların her birine de halkımız şahitlik etti.

Bu sene içinde gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerde de her zaman halkımız bizden ne istediyse o istekleri gerçekleştirmeye azami ölçüde gayret ettik. Her zaman ifade etmeye çalıştığım gibi halka rağmen hiçbir iş yapmadık.

2013 senesini, işite bu gerçeklerle ve bu duygularla uğurlamak nasip oldu bize.

2014’ten beklentimiz büyük. Çok daha iyisini yapacağız. Çok daha başarılı olacağız. Bugün Karadeniz Ereğli’nin ülkemiz ve Avrupa genelinde sahip olduğu saygınlığı daha da perçinlemek adına, üzerimize düşen tüm görev ve sorumluluğu yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Ben, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olarak çağdaş, demokrat, Atatürkçü ve Cumhuriyet sevdalısı kentimin tüm insanlarının yeni yılını tebrik ediyorum. Beklentilerinizin ve hayallerinizin gerçekleştiği, sağlık ve mutluluk içinde bir yıl diliyorum. Bu duygularla birlikte de sevgili Karadeniz Ereğlili ve Zonguldaklı hemşerilerime, aziz milletimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Ekle