SON DAKİKA

POSBIYIK, DEMİRAY VE ÖZKANCA'YI ZİYARET ETTİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Akarca Mahallesi eski Muhtarı Kenan Esin, MHP İlçe Başkanlarından Mehmet Özkanca ve Ak Parti Eski İlçe Başkanı işadamı Mustafa Demiray’ın babası eski iş arkadaşı İsmail Demiray’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. 29 Ocak, 2014 13:03 Güncelleme: 29 Ocak, 2014 13:03 POSBIYIK, DEMİRAY VE ÖZKANCA'YI ZİYARET ETTİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Akarca Mahallesi eski Muhtarı Kenan Esin, MHP İlçe Başkanlarından Mehmet Özkanca ve Ak Parti Eski İlçe Başkanı işadamı Mustafa Demiray’ın babası eski iş arkadaşı İsmail Demiray’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Posbıyık, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı’nın yanısıra  Nezih Anıl ile birlikte Ak Parti Eski İlçe Başkanı işadamı Mustafa Demiray’ın babası Erdemir Evler bakımda da birlikte çalıştıkları İsmail Demiray’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Posbıyık Demiray’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Posbıyık  daha sonra Akarca Mahallesi seki Muhtarı Kenan Esin’i evinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Posbıyık ve Esin eski günlerden sohbet etti.

Ziyarette Belediye özel Kalem Müdürü Sevim Baba ve Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur Güleri de hazır bulundu.

BaşkanPosbıyık, Özyağcı, Anıl ve Turan Demirhan daha sonra MHP Eski ilçe başkanlarından ilçenin tanınmış esnaflarından Mehmet Özkanca’yı da dinlendiği evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Özkanca Başkan Posbıyık’a ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirtirken Başkan Posbıyık ile birlikte Ereğli için yapılan mücadelelerden bahsetti.

 

Yorum Ekle