SON DAKİKA

Posbıyık: "Bu işin peşini bırakmayacağım"

Posbıyık: "Bu işin peşini bırakmayacağım" 28 Temmuz, 2021 09:58 Güncelleme: 28 Temmuz, 2021 09:58 Posbıyık: "Bu işin peşini bırakmayacağım"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belen – Mavişehir – Mahmut Paşa arasında yapılan alternatif yol çalışmalarını başta olmak üzere, yeni yapılacak olan Şehitler Mezarlığı, şehir mezarlığı ve Kavaklıkta yapılması düşünülen kreş yerini inceledi.

Ardından, Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Posbıyık, S Rota Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Seyhan Dikay’ın Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun bir radyo programında Ereğli’nin önceliği cami değildir açıklaması hatırlatarak sorduğu soru üzerine Başkan Posbıyık yaptığı açıklamada;

Ben Ereğli’de sonsuza kadar Belediye Başkanı değilim. Bizim sahilimizde ki kayalar erimeye başlaldılar, dalga vurduğu zaman gözlemecilerin oradan çıkıyor dalgalar. Tamirat yapıyoruz. Buraların tahkim edilmesi lazım. Belediye bütçesi ile olmaz. Elimize bir imkan geçti. Ben tarihi görevimi yapıyorum. Israrla dolgu alanı olsun, eğer cami askeri lojmanlara yapılacaksa 5 sene beklemeleri lazım. Ben bu işin peşini bırakmayacağım”dedi.

Yorum Ekle