SON DAKİKA

POSBIYIK, ADAY ADAYLARI VE YÖNETİCİLER BİR ARADA

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Örgütü’ tarafından düzenlenen yemekte Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe örgütü, il yöneticileri, 30 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği başvurusunda bulunan aday adaylarıyla bir araya geldi. 14 Şubat, 2014 10:48 Güncelleme: 14 Şubat, 2014 10:48 POSBIYIK, ADAY ADAYLARI VE YÖNETİCİLER BİR ARADA

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  CHP Ereğli İlçe Örgütü’ tarafından düzenlenen yemekte  Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe örgütü, il yöneticileri,  30 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği başvurusunda bulunan aday adaylarıyla bir araya geldi.

Posbıyık, “ Belki de bir seçim öncesi ilki gerçekleştiriyoruz. İl genel meclis üyesi, belediye meclis üyesi adaylarımız, ilçe yönetimimiz mevcut meclis üyelerimiz,  ilçe yönetimimiz, il yöneticilerimiz, il genel meclis üyelerimiz hepimiz buradayız. Birlik ve beraberliğimiz ortada. “

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  Eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ile CHP Ereğli İlçe Örgütü’ tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Yemeğe yemekte Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe örgütü, il yöneticileri,  30 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği başvurusunda bulunan aday adayları katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Yemek öncesi CHP’li Belediye Meclis Üyelerine ilçe yönetimi tarafından plaket verilerek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal son olarak Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a plaket vererek “Bu Plaket 30 Mart sonrası yeni başlangıcın belgesidir. Başkanımızla Ereğli’de büyük bir başarıya imza atacağımızdan hiç kuşkumuz yok.”dedi.

Plaketlerin verilmesinin ardından son olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Meclis Üyesi Miktat Güngör’ün isminin okunmasının ardından salonda alkış koptu.

MİKTAD GÜNGÖR İSMİ AĞLATTI

Gözyaşlarına hakim olamayan ve duygusal anlar yaşayan Başkan Posbıyık, “ Belki de bir seçim öncesi ilki gerçekleştiriyoruz. İl genel meclis üyesi, belediye meclis üyesi adaylarımız, ilçe yönetimimiz mevcut meclis üyelerimiz,  ilçe yönetimimiz, il yöneticilerimiz, il genel meclis üyelerimiz hepimiz buradayız. Birlik ve beraberliğimiz ortada.  Hayata gözlerini yuman Miktat Güngör abimizi de saygıyla anıyorum.  Biz varsak herkes için varız. Amacımız; ekibimizle birlikte bölgemize hak ettiği hizmeti sunmak. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız.” dedi.

Yemek esnasında 30 Mart seçimlerinde kullanılacak şarkılar tanıtılırken fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Yorum Ekle