SON DAKİKA

Özyağcı, Ereğli Belediyesi önünden törenle son yolculuğuna uğurlandı...

2009-2019 arası 2 dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeliği ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Özkan Özyağcı’nın vefatının ardından Kdz. Ereğli Belediyesi önünde resmi tören düzenlendi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Dava ve yol arkadaşımı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim” dedi. 18 Aralık, 2022 20:02 Güncelleme: 18 Aralık, 2022 20:02 Özyağcı, Ereğli Belediyesi önünden törenle son yolculuğuna uğurlandı...

Kdz. Ereğli Belediyesi 2009-2019 arası Belediye Meclis Üyeliği ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Özkan Özyağcı, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Özyağcı için Kdz. Ereğli Belediyesi önünde resmi tören düzenlendi.

Törene, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, Özyağcı ailesi ve sevenleri katıldı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, törende yaptığı konuşmada, dava ve yol arkadaşını kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu belirterek; “Dostluğumuz Erdemir’de başladı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde dava ve yol arkadaşlığına dönüştü. Beraber çok güzel günlerimiz oldu, birlikte Ereğli’ye önemli hizmetlerde bulunduk. Şuanda sözün bittiği yerdeyiz. Bir takım sıkıntıları vardı, başta eşi olmak üzere ailesi Allah rızası için bizde şahidiz ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Hepsinden Allah razı olsun. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın, ışıklar içinde uyusun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul da yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir değerini kaybettiğini söyledi. Özyağcı’nın kayınbiraderi olan Semih Özkök de, ailenin büyüğü olarak böylesine zor bir görevi yapmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek programa katılan her kese ailesi adına teşekkür etti.

Belediye Mezarlıklar Müdürü Dr. Metin Avcı’nın duasının ardından helallik alınarak Özyağcı’nın cenazesi defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Ekle