SON DAKİKA

ÖZDEMİR, DESTEK TURLARINDA

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Talat Şeker, Yönetim Kurul Üyeleri ve MHP Gülüç Belde Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz, Sivil Toplum Kuruluşlarını(STK) ziyaret etmeye devam ediyor. 17 Aralık, 2013 17:19 Güncelleme: 17 Aralık, 2013 17:19 ÖZDEMİR, DESTEK TURLARINDA

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Talat Şeker, Yönetim Kurul Üyeleri ve MHP Gülüç Belde Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz, Sivil Toplum Kuruluşlarını(STK) ziyaret etmeye devam ediyor.

MHP Ereğli Belediye Bakan Adayı işadamı Mevlüt Özdemir ve MHP heyeti ilk önce Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet CİVELEK ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Özdemir, ‘ 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına talibiz. Bu yönde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyoruz ve destek istiyoruz’ dedi.

Özdemir,  konuşmasında,  Kdz. Ereğli’de en büyük sorunun trafik sıkışıklığı ve otopark eksikliği olduğuna da dikkat çekti. Özdemir; ‘Kdz. Ereğli’mizde en büyük sorun trafik sıkışıklığı. 2-3 sıra yapılan araç parkları ister istemez trafik sıkışıklığını ortaya çıkarıyor. Bu sıkışıklığın giderilmesi için Şoförler Odası ile istişare yaparak, birlikte plan proje üreterek çözüm yolları arayacağız. Ayrıca Yeşiltepe Kepez Mahallesinden, Kışla Gülüç’ten mevcut Hastaneye gitmek için vatandaşlar kaç araç değiştiriyorlar. Bunun için alternatif projeler üreterek, vatandaşa yardımcı olmak istiyoruz. Sizlerden gelecek talep ve önerilerle Kdz. Ereğli’yi sorunsuz kentler arasında yerini alması için çalışacağız ”dedi.

CİVELEK : ’ALT YAPI YOK’

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Derneği Cevdet Civelek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir’e başarılar diledi. Kdz. Ereğli’de kış aylarında sürücülerin ve şoför esnafının yaşadığı sorun ve sıkıntılara dikkat çeken Civelek, ‘Sürücüler kış aylarında bir çok zorlukla mücadele ediyor. Kar lastiği takmakta zorunlu hale geldi. Kış lastiği alabilen arkadaşlar var, alamayan arkadaşlarımızda var. Yasa çıkartıyorlar, ancak sürücünün alım gücü olup olmadığının araştırmasını yapmıyorlar. Bu durumda mağdur olan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince destek oluyoruz “dedi


SEZER:”ÜYEMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, İlçe Başkanı Talat Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleri, aynı gün içinde gerçekleştirdikleri ikinci ziyaretlerini Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şubesine yaptı.

Eski bir MÜSİAD üyesi olduğunu belirten Özdemir, ‘Türkiye’nin kalkınmasında MÜSİAD’ın payının büyük olduğunu biliyoruz, o yüzden eski bir MÜSİAD Üyesi olarak sizleri ziyaret etmekten son derece memnunum. MÜSİAD, Türkiye’nin en kapsamlı Sivil Toplum Kuruluşlarından biri. 1982 krizi başta olmak üzere 1993 ve 2008 yılında yaşanan krizlerde bizlere yol gösterici olmuştur. Bizler bu yoldan faydalanarak, bu krizleri aştık. Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Adaylığımız döneminde sizlerden destek bekliyoruz. Aranızdan bir arkadaşımızı da aramızda görmek istiyoruz’ dedi.


“HUZUR GETİRECEĞİZ”

Özdemir konuşmasında, Kdz. Ereğli ekonomi ve sosyal yapısı üzerine dair açıklamalar yaparak; “Kdz. Ereğli’de 10 yıldır ekonomik ve sosyal bir çöküş var. Bu çökme kurumlara da yansımış durumda. Biz kurumlar arası diyalog istiyoruz. Biz huzurun gelmesini, kurumlar arası diyaloğu kurmak istiyoruz. Türkiye’de genel siyasete baktığınızda ben yaptım oldu anlayışı hakimken, Kdz. Ereğli’de ben yaptım oldu anlayışı hakimdir. Biz bütün kurumları kucaklayacağız. Bu anlayışı ortadan kaldıracağız. Bugün Yenimahalle’den MÜSİAD’a 21 dakikada geldim. Belediye Caddelerinde, kent merkezinde 2-3 sıra araç parkları yapılmış, trafik sıkışmış. Otopark sorunu, trafik sorunu had safhada ilçemizde. Çok yakın bir zamanda Kdz. Ereğli’de yapacağımız farklı projelerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Trafik sıkışıklığı ve otopark sorununa ilişkin projelerimizi de kamuoyu ile paylaşacağız ’dedi.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sezer, “Eski bir MÜSİAD Üyesi olan ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklayan Mevlüt Özdemir arkadaşımızı bu yolda takip ediyoruz, başarılar diliyoruz. Ziyaretlerinize öncelikle Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek başlamanızda ayrı bir önem taşıyor. STK ile bir araya gelerek Kdz. Ereğli’nin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulabilirsiniz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olmaya hazırız. Yapabileceğimiz ne var ise yapmaya hazırız ”dedi.

Sezer’in Müsiad ziyaretinde, MÜSİAD önceki dönem başkanlarından Yusuf Karaoğlu ve Faruk Yazıcı ile birlikte MÜSİAD üyeleride yer aldı.

Yorum Ekle