SON DAKİKA

ÖZDEMİR : "GÜZEL BİR BAŞARI ÖRNEĞİ SERGİLİYORSUNUZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, seçim ziyaretleri kapsamında Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğini ziyaret etti. 10 Şubat, 2014 17:23 Güncelleme: 10 Şubat, 2014 17:23 ÖZDEMİR : "GÜZEL BİR BAŞARI ÖRNEĞİ SERGİLİYORSUNUZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, seçim ziyaretleri kapsamında  Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada, Bizim maksadımız gayemiz şudur , biz  iki aydır Kdz.Ereğli'de, bütün Sivil Toplum Örgütlerini, Kamu kurum ve kuruluşlarını geziyoruz,amacımız Ereğli'nin sorunlarını birlikte tespit etmek,birlikte çözüm önerileri oluşturmak, bir çok kurum ve kuruluşlardan aldığımız bilgilerle dökümanlar hazırladık, sorunları istişare ettik.

Sizden önce de Beşiktaş Taraftar Derneği ve Fenerbahçe Taraftar Derneği'ni de ziyaret ettim, diğer taraftar derneklerinden bize şu şekilde bir teklif geldi,Kdz.Ereğli'deki dört taraftar derneği olarak derneklerimiz yan yana olsun, birliktelik ve kaynaşma örneğini oluşturabilirsek dediler, çok güzel bir bilgiydi ve çok güzel bir istekti, Allah nasip eder de Belediye Başkanı olursam Ereğli'de ki dört taraftar derneğini yan yana koymak istiyoruz,gerekirse ortak bir salon insanlar burada bir maçı birlikte izlemenin kültürünü beraber yaşarlar, artık kavga ortamında değil de bir dostluk sevgi çerçevesinde biz bunları aşmalıyız, Ereğli'de bugün baktığımız zaman bütün taraftar dernekleri farklı bir misyon üstlendiler, sadece spor kulübü taraftar derneği değil de aynı zamanda sosyal dernek görünümüne büründüler, buda bizi çok çok memnun etti, bize heyecan da verdi, Türkiye'de ilk bunu biz başarabiliriz, dört büyük kulübümüzün derneklerini yan yana koyarak bunlara bir yer tahsis ederek , sosyal kaynaşmayı da sosyal barışı sağlayabilecek  bir adım atabiliriz.

Sizler yaptığınız çalışmalarla birer örnek oldunuz, inşallah bu başarılarınızın devamı gelir, Ereğli'ye, kentimize bir huzur gelir, yani kulüplerin böyle bir özelliği de vardır, kendi aralarında kaynaşabildikleri taktirde taraftarlarda birbiri ile kavga etmekten kurtulurlar.

sonuçta sizler örnek olan kurumlarsınız bu vesileyle tekrar tebrik etmek istiyorum,

Ereğli ile alakalı da şunları ifade etmek isterim, Ereğli'de 10-15 senedir ciddi ekonomik bir sıkıntı var,Ereğli ile alakalı iş istihdamı üretecek projeler yapmamız lazım, 2 aydır Ereğli için ne yapabiliriz, iş istihdamını nasıl sağlayabiliriz bu konularla alakalı çalışmalar yaptık, Kent meydanı, AKM, sosyal yaşam merkezlerimiz, aş evlerimiz gibi  güzel projelerimiz var ama , bizim asıl projemiz Ereğli ile alakalı istihdam yapacak projeler ,Belediye'yi aldığımız zaman sizleri yine ziyaret edeceğiz, kamuoyu oluşturma teklifinde bulunacağız"dedi.

Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Özgür Barış ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Barış ziyarette ayrıca, MHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir'e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Yorum Ekle