SON DAKİKA

Oyuncak Evi Atölyesi Aralık ayı faaliyet programı açıklandı

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Evi Atölyesi Aralık ayı faaliyet programı açıklandı. 29 Kasım, 2022 18:45 Güncelleme: 29 Kasım, 2022 18:45 Oyuncak Evi Atölyesi Aralık ayı faaliyet programı açıklandı

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Evi Koordinatörü Melih Tanrıkulu, Aralık ayında Cumartesi günleri atölye çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

Oyuncak Evi Atölye çalışmalarına katılmak isteyen veliler 0372 310 01 44 numaralı telefondan ön kayıt yaptırabilirler.

Program şu şekilde:

03 ARALIK CUMARTESİ ( DÖNÜŞÜMLÜ ATÖLYELER )

1.DOĞADAKİ YUVALAR

( ŞEYDA BOZKURT ) ORMAN OKULU LİDERİ – OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

-Doğada bulunan farklı malzemeleri kullanarak bir barınak inşa etme sürecine giriş niteliğinde oyun temelli bir etkinlik sürecidir. Çocukların doğal ürünleri alışılmışın dışında kullanmalarını sağlayarak yaratıcılıklarını destekler ve aynı zamanda başka bir kazanım olarak problem durumlarına çözüm üretmeyi amaçlar. Doğada keşfederken yaratıcılığımızı kullanacağımız keyifli bir atölyede görüşmek üzere…

2.MERCİMEK İLE MASAL DİYARINA YOLCULUĞA HAZIR MISINIZ ? (MASAL ATÖLYESİ )

ELİF TERZİ – OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

-Çocukların hayal dünyalarını keşfetmelerine yardımcı olmanın yanı sıra kendini ifade etme, duygularını dile getirme ve iyi – kötü, doğru yanlış gibi kavramların masalın içinde empati yeteneğini kullanarak keşfetmesine yardımcı olur. O halde mercimek ile buluşmaya hazır mısınız ?

3.BİR ÖĞRENME ORTAMI OLARAK MÜZE ATÖLYESİ –

SAMET TERZİ – SINIF ÖĞRETMENİ – DOĞA VE FEN OKULU EĞİTMEN EĞİTİMCİSİ

-Eleştirel düşünme becerisini geliştirmenin yanında, geçmiş ve şimdiki zaman arasında kültürel ve tarihsel bağlar kurar ; tarihsel değişkenleri keşfetmeyi sağlar. Müzecik deneyimi yaşamak ve bu süreci deneyimlemek isteyenler hazır mısınız? Sizleri bekliyoruz.. 

10 ARALIK CUMARTESİ

1. İNSAN HAKLARI GÜNÜNE ÖZEL ATÖLYE

(BİLGE ÖZDEMİR – FELSEFE ÖĞRETMENİ- P4C ÖĞRETMENİ ) 2 AYRI ATÖLYE..

10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısı ile yapılacak çocuklar için felsefe atölyesinde ‘’ Hak, özgürlük, adalet ve eşitlik’’ kavramları üzerine bol bol düşünecek ve bu kavramları tartışacağız.

17 ARALIK CUMARTESİ

1.MİNİ MİNİ ÇİKOLATA : BONİBON (DÜŞÜNME VE DENEME ATÖLYESİ)

DR.ÖĞR.ÜYESİ BERİL YILMAZ SENEM

Bonibon nedir ? Neye benzer ? Bonibonu su dolu bir tabağa atarsak ne olur ? Bonibonu daha yakından tanımak için sorularınızı alın gelin. Soralım, deneyelim ve öğrenelim. Bonibon eşliğinde şekerin suda nasıl çözündüğünü keşfedelim.

24 ARALIK CUMARTESİ

1.KENDİSİ MİNİK LEZZETİ BÜYÜK TARTOLETLER (MUTFAK UYGULAMA ATÖLYESİ )

CEYDA YENİKÖY – YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ÖĞRETMENİ – AŞCI

Minik Tartolet yapımı ile çocuklarımızın el becerisini geliştirerek, mutfağa olan ilgilerini arttırmış olacağız. Hayal edin ve dilediğiniz gibi süsleyin.

 

Yorum Ekle