SON DAKİKA

OYPA İşçileri Eyleme(mi) Hazırlanıyor?

OYPA İşçileri Eyleme(mi) Hazırlanıyor? 16 Eylül, 2021 14:28 Güncelleme: 16 Eylül, 2021 14:28 OYPA İşçileri Eyleme(mi) Hazırlanıyor?

OYPA İşçileri Eyleme(mi) Hazırlanıyor?

Rota Haber: Erdemir’de çalışan OYPA’ya bağlı işçilerin dün sessiz şekilde eylem yaptıkları bugün ise işten çikartildiklari ögrenildi.

ERDEMİR’DE OYPA İŞÇİLERİ AYAKLANDI. 

Edindiğimiz bilgilere göre; Erdemir Çelikhane labaratuvarı bölümün de çalışan OYPA işçileri bir OYPA çalışanının kriterlere uyduğu ve personel olarak kadroya alındığını öğrenmesi üzerine diğer 11 OYPA çalışanı geçtiğimiz gün işe gitmeyerek tepki gösterdiler.

Bu yaşanan gelişme sonrasında Erdemir’de diğer üniteler de çalışan  OYPA personelinin genel anlamda eylem yapabileceklerine istinaden yetkili ve etkili kişi ile müdürlerin teyakkuz da olduğu öne sürülmekte.

Erdemir’de işçi alımı devam ederken uzun yıllardır kadroya alınmayan OYPA işçilerinin işten cıkartılmalari gündemi uzun süre daha meşgul edecek gibi. 

Yaptığı kırtasiye yardımları başta olmak üzere her türlü konu da basına mail geçen Erdemir’in bu yaşanan gelişme hakkında da  kamu oyunu aydınlatması noktasında açıklama yapması beklenmektedir.

 

 

Yorumlar
L
Laboratuvar çalışanı2 yıl önce

Saygı değer medyamız öncelikle teşekkür ederim. Konuya açıklık getirmek isterim,Yıllardır asgari ücret ile çalıştık ve geçen gün hep birlikte sıkıntılarımızı dile getirmek konuşmak maaşlarımızda iyileştirme yaptırmak istedik .Bizi hiç dinlemediler mütahit firma olan ereğli bölge müdürü bize çıkış verdi. BİZ İSTİFA ETMEDİK. Şartlarımızda İYİLEŞTİRME istedik ve bölge müdürü bizi attı

Yorum Ekle