SON DAKİKA

ÖĞRENCİ YURDU YAPILAMASI İÇİN ERDEMİR’DEN ARAZİ ALDIK

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim fakültesinde öğretmenlik branşında okuyan üniversite öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. 30 Aralık, 2013 09:36 Güncelleme: 30 Aralık, 2013 09:36 ÖĞRENCİ YURDU YAPILAMASI İÇİN ERDEMİR’DEN ARAZİ ALDIK

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim fakültesinde öğretmenlik branşında okuyan üniversite öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Topluma Hizmet Projeleri kapsamında BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileriyle düzenlenen toplantıya Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Özel Kalem Müdürü Sevim Baba, CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş ve eşi de katıldı.

ÖĞRENCİ YURDU YAPILAMASI İÇİN ERDEMİR’DEN ARAZİ ALDIK

Kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada amaçlarının Ereğli’deki üniversite öğrencilerinin sayısının artırılması olduğunu belirten Başkan Posbıyık, “Ereğli’de üniversite öğrencisi sayısını artırmak istiyoruz. Bunun la ilgili olarak çalışmalarımız var. Örneğin öğrencilerin en önemli sorunlarından bir tanesi olan öğrenci yurdu yapılması konusunda Erdemir’den 15 dönüm arazi aldık.

ÖĞRENCİ SAYISINI ARTIRMAK İSTİYORUZ

Burasını kredi yurtlar kurumuna yurt yapılması için tahsis edeceğiz. Bu ve bunun gibi çalışmalarımız var. Dekanımızla sürekli irtibat halindeyiz. Mevcut fakültenin çevresinde de bir düzenleme yapacağız. Fakültenin karşısındaki alanı da kampus alanı olarak imara işledik. Öğrenci sayısının artması kentimizin yararına olacaktır” dedi.

Başkan Posbıyık daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle