SON DAKİKA

ÖDÜLÜ, BAKAN NABİ AVCI'DAN ALDILAR

Ereğli'ye bağlı Ormanlı İlkokulu, Ortaokulu ve Kışla Mahmut Likoğlu İlkokulu-Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 7Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' yarışmasında ödüle layık bulundu. 03 Ocak, 2014 17:10 Güncelleme: 03 Ocak, 2014 17:10 ÖDÜLÜ, BAKAN NABİ AVCI'DAN ALDILAR

Ereğli'ye bağlı Ormanlı İlkokulu, Ortaokulu ve Kışla Mahmut Likoğlu İlkokulu-Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 7Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' yarışmasında ödüle layık bulundu.

Ülke genelinde 10 kategoride düzenlenen 'Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri' yarışmasına 750 proje başvurusu yapıldığı, bunlardan 24 okulun saha ziyaretine kaldığı bildirildi. Ereğli'de yer alan okullar, 'Okulum Bilim Merkezi Oluyor Projesi' ile 'Yenilikçi Eğitim ve Öğrenme Program ve Yöntemlerinin Uygulanması Suretiyle Eğitimde Kalite ve Başarı Seviyesinin Yükseltilmesi' kategorisindeki yarışmalara katıldı. Eylül ayında yapılan saha ziyaretiyle çalışma yerinde incelendi. Değerlendirme sonucunda okullar ödüle layık görüldü.

Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 31 Aralık 2013 Salı günü yapılan ödül törenine Kışla Mahmut Likoğlu Okul Müdürü Enver Uğurlu ile Fen ve Teknoloji öğretmeni Şenol Yıldız törene katılarak ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan aldı.

Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu Müdürü Enver Uğurlu yaptığı açıklamada, "Türkiye çapında böylesine bir başarıdan dolayı başta Fen ve Teknoloji öğretmeni Şenol Yıldız olmak üzere çalışmada emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Yorum Ekle