SON DAKİKA

ÖDEMELERİNİZİ ARTIK DERT ETMEYİN

Karadeniz Ereğli’de Vezne Plus Zonguldak Bölge Bayii, vatandaşların daha rahat bir şekilde faturalarını ödemeleri adına hizmete girdi. 16 Ocak, 2014 19:00 Güncelleme: 16 Ocak, 2014 19:00 ÖDEMELERİNİZİ ARTIK DERT ETMEYİN

Karadeniz Ereğli’de Vezne Plus Zonguldak Bölge Bayii, vatandaşların daha rahat bir şekilde faturalarını ödemeleri adına hizmete girdi.

İlçede Erdemir Halı Saha karşısında Göztepe mevkiinde, hizmet vermeye başlayan Vezne Plus Fatura Ödeme Merkezi, her türlü faturalarınızı çok rahat bir ortamda ödeme imkanı sunuyor.

Vezne Plus Bayii Yetkilisi Aslı Çaylı, yaptığı açıklamada, Araçları olanların park sorunu yaşamadan ve bekletilme derdi olmadan hizmet verdiklerini söyledi.

Vezne Plus Fatura Ödeme Merkezi olarak faturaları Kredi Kartı ile tahsil edilmesinde kolaylık sağlandığını belirten Çaylı, “Ereğli’de çok daha rahat fatura ödeme imkanı sunuyoruz” dedi.

İlçe’de Vezne Plus Fatura Ödeme Merkezi’nde seçeneklerle  vatandaşların ödemelerini yapma imkanı da bulabildiğini belirten Çaylı, verdikleri hizmet hakkında şunları söyledi;

‘‘Ödeme Merkezimizi açarak, vatandaşa hizmet sunmaya başladık. Vatandaşlarımızı kurum kurum dolaşarak, fatura ödeme çilesinden kurtarmayı ve daha hızlı işlemleri yapılmasını hedefledik. Fatura ödeme merkezimize gelen vatandaşlar Su, Elektrik, Doğalgaz, Telefon, İnternet, D-Smart, Digiturk, Turkcell, Avea ve Vodafone fatura tahsilatları, SGK, MTV,  Trafik cezası, tüm GSM hatlarına Tam ve Parça Kontörleri Yükleme hizmetlerini bir merkezden yani Vezne Plus Fatura Ödeme Merkezi’nden yapabiliyorlar. Hem de ister nakit parayla, ister Kredi Kartı ile ödeme yapabiliyorlar. En önemlisi de vatandaşlar, Vezne Plus’a gelip rahat bir ortamda ödemelerini yapabilme imkanı buluyorlar. Örneğin Vezne Plus’ a araçları ile gelen vatandaşlar park sıkıntısı yaşamıyorlar. Bunun yanında vatandaşlara faturaları hakkında istedikleri bilgiyi güler yüzle verip, istediği gibi ödeme imkanı sunuyoruz. Daha rahat bir şekilde ve hızlı hizmet noktasında Ereğli’de böyle bir hizmetin eksikliği giderdiğimiz için mutluyuz.”

 

Yorum Ekle