SON DAKİKA

Nimet İlkokulunda e-Twinning projeleri dolu dizgin başladı!

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Nimet İlkokulunda e-Twinning projeleri dolu dizgin başladı! 28 Ekim, 2020 07:27 Güncelleme: 28 Ekim, 2020 07:27 Nimet İlkokulunda e-Twinning projeleri dolu dizgin başladı!

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Nimet İlkokulunda e-Twinning projeleri dolu dizgin başladı!

Nimet İlkokulu 1/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Şennur BAYSAL, okul idarecileri Suat KARAARSLAN ve Cengiz GÖKKAYA’ nın da desteğiyle, 10 Avrupa ülkesinden 21 ortak ve Türkiye’den 10 ortak olmak üzere toplam 31 ortakla yürütülen uluslararası bir proje olan Let’s Travel (Hadi Seyahat Edelim) e-Twinning projesi kapsamında öğrencileriyle Eylül ve Ekim ayı çalışması olarak kişisel avatarlarını oluşturup kendilerini tanıttılar. Dünya ve ülke kavramları üzerinde durup ülkemizin bayrağını, Atatürk’ü tanıdılar. Başka ülke bayrakları hakkında bilgi edindiler. Ülkemizin genel kültürel özelliklerini öğrendiler. Proje kapsamında kodlama çalışmaları yaptılar.

‘Let’s Travel’ e-Twinning projesi boyunca öğrenciler, farklı web2 araçlarını kullanarak kendilerini geliştirmeyi ve kendi kültürlerinden yola çıkarak başka ülke kültürlerini, bayraklarını, oyunlarını, danslarını, müziklerini tanımayı amaçlamaktadırlar.

Yorum Ekle