SON DAKİKA

NİHAT SARAL SP’YE GEÇTİ

Kdz. Ereğli'ye bağlı Kandilli Belediyesi'nin bağımsız belediye başkanı Nihat Saral Saadet Partisi’ne (SP) geçti. 20 Ocak, 2014 16:31 Güncelleme: 20 Ocak, 2014 16:31 NİHAT SARAL SP’YE GEÇTİ

Kdz. Ereğli'ye bağlı Kandilli Belediyesi'nin bağımsız belediye başkanı Nihat Saral Saadet Partisi’ne (SP) geçti.
SP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral’ın partilerine üye olduğunu açıkladı. Göktaş, Nihat Saral’ın partilerine katılımı ile ilgili tören yapacaklarını, genel başkan yada genel başkan yardımcılarının programlarının netleşmesini beklediklerini ifade etti.
2009 yılında Fazilet Partisi’ni kurduktan sonra aynı partiden belediye başkanlığına aday olup kazanan Saral, 2002 yılında geçtiği AK Parti’den 2004 yılında aday olmuş ancak seçilememişti. 2009 yılında bağımsız olarak seçimlere girip kazanan Saral, yeniden SP’ye geçti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Saral, “Saadet Partisi bizim yuvamız. Ben yuvama döndüm. Geçmişte Refah Partisi’nin gençlik kollarında görev aldım. Daha sonra Fazilet Partisi’ni Kandilli’de ben ve ekip arkadaşlarım kurduk. Allah bize 2009 yılında aday olduğumuz Kandilli Belediye Başkanlığı görevini nasip etti. 2004 yılında AK Parti’den aday oldum. Ancak o seçimlerde AK Parti içerisinde aleyhimize çalışmalar olunca seçimleri kazanamadık. 2009 yılında bağımsız belediye başkan adayı olduk ve kazandık. Her iki dönemde de Kandilli’ye güzel hizmetler kazandırmaya çalıştık. Elbette eksiklerimiz var. Bu eksiklerin giderilmesi için 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde SP’den belediye başkanlığına adayım. Biz Kandilli halkı ile bütünleştik. Halkımız bizi bırakmak istemiyor. Ben de bu nedenle partime katılıp, buradan aday olmayı uygun gördüm. Biliyorsunuz AK Partili Gökçeler Belde Belediyesi kapandı ve bizim beldemize dahil oldu. Gökçeler’deki halkımız da bizi seviyor ve bizde onları seviyoruz. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimleri kazanıp beldemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle