SON DAKİKA

NERİMAN POSBIYIK, ORMANLI VE KAPTAŞ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

NERİMAN POSBIYIK, ORMANLI VE KAPTAŞ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ 28 Nisan, 2023 13:53 Güncelleme: 28 Nisan, 2023 13:53 NERİMAN POSBIYIK, ORMANLI VE KAPTAŞ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Ormanlı Beldesi ve Kaptaş bölgesine giderek giderek seçim çalışmalarına katıldı. Posbıyık, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’na destek istedi.
Kdz. Ereğli’de uzun yıllar politika yapan ve özellikle kadınların sosyal yaşama katılımı ve desteklenmesi için çeşitli projeler üreten Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Ormanlı Beldesine giderek seçim çalışmalarına katıldı.
Beraberinde CHP Önceki Dönem İlçe Başkanlarından Sevdekar Aras, Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın, Danışman Metin Yüksel, partililer ve gönüllülerle birlikte ile esnafı tek tek gezen Posbıyık, üreticilerle ve halkla sohbet etti.
Ormanlı’nın ardından Kaptaş bölgesine geçen Neriman Posbıyık, burada da esnaf ve vatandaşlarla görüşerek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’na destek istedi.

Yorum Ekle