SON DAKİKA

MUHTARLARDAN POSBIYIK'A PLAKET

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belen, Belen Yenimahalle, Kepez, Ömerli ve Ören Mahalle Muhtarları tarafından ortaklaşa düzenlenen kahvaltıya katıldı. Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve bazı mahalle muhtarları, Posbıyık'a Hizmet Plaketi verdiler. 25 Ocak, 2014 15:37 Güncelleme: 25 Ocak, 2014 15:37 MUHTARLARDAN POSBIYIK'A PLAKET
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık beraberinde Eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Belediye  Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ile birlikte Belen, Belen Yenimahalle, Kepez, Ömerli ve Ören Mahalle Muhtarları tarafından ortaklaşa düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Mahalle sakinleri ile birlikte İl genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu da kahvaltıda hazır bulundu.
Ören Mahallesi’nde yeni açılan düğün salonunda düzenlenen kahvaltı sonrasında konuşan mahalle muhtarları Başkan Posbıyık’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı  Şakir Başol da Başkan Posbıyık ve ekibine mevcut mahalleler ve belediyeye yeni katılan mahallerde yapılan yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür ederek “ Hizmetler bizi onurlandırıyor. Hizmet etmekte hiç yalnız kalmıyoruz. Başkanımız her zaman bize kapısını açıyor. Ekip çalışması budur. Başkanımıza iş konusunda hiç gitmiyoruz o ekibini kurmuş hizmetlerde hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde başkanımızın yanındayız.” dedi.

YENİ MAHALLELERDE İNANILMAZ ÇALIŞMA YAPTIK
Başkan Posbıyık ise birlik ve beraberliğin öneminin altını çizerek şunları söyledi:  Önemli olan birbirimize sahip çıkmaz sevgiyle saygıyla güler yüzle mücadele vermek. Dertlerimizi sıkıntılarımızı bu ortamlarda daha iyi ifade edebiliyoruz. Belediye olarak Ereğli’de inanılmaz derecede hareket halindeyiz. Hizmetlerin hızlanması için sistemimizi değiştirdik. Bürokrasiyi ortadan kaldırdık. Hizmetler hızlı ilerlemeye başladı.   Belediyemize yeni katılan mahallerde inanılmaz atılım yaptık. Belediyeler işçisinin memurunun taşeron personelin maaşını ödeyemezken biz yeni mahallerimize de altyapılarını sularını, Kanalizasyonlarını asfaltlarını ön plana çıkarttık. Çalışmalarımız bitmedi. Bunlar zamanla tek tek yapılacak. Ereğli’de daha da güzel çalışmalarımız olacak. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım.”

BAŞKAN POSBIYIK’A HİZMET PLAKETLERİ
Başkan Posbıyık’a kahvaltı sonrasında Ören Mahallesi Muhtarı Halil Sever tarafından mahalle yapılan çalışmalardan dolayı, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol tarafından da mahallelere ve köylere belediye tarafından yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi.
Başkan Posbıyık daha sonra doğum günü olan Uzunçayır Mahallesi Muhtarı Şaban Özcan’a sürpriz doğum günü kutlaması yaparak pasta kesti.
Yorum Ekle