SON DAKİKA

Mahkeme sona erdi: 2 Kişi tutuklandı

Mahkeme sona erdi: 2 Kişi tutuklandı 02 Mayıs, 2023 15:11 Güncelleme: 02 Mayıs, 2023 15:11 Mahkeme sona erdi: 2 Kişi tutuklandı

Karadeniz Ereğli'de meydana gelen ateşli silah ile kasten yaralama olayındaki şüphelilerden biri serbest bırakılırken iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gece saatlerinde Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde çıkan kavgada E..G başına aldığı şişe darbesi ile yaralanmış, Y.G. ve E.K ise kavgaya karışan diğer şahısların silahından çıkan mermilerle yaralanmıştı. Olayın ardından yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen O.Ç., M.Ç VE S.Ç. göz altına alındı.

Yaşanan olay üzerine valilik basın bürosundan yapılan açıklamada "01/05/2023 günü Kdz. Ereğli İlçesi Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde meydana gelen Ateşli Silah ile Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak olayda kullanılan silah ile birlikte 3 şüpheli şahıs yakalanmış, şüphelilerden (O.Ç.) serbest bırakılmış, (M.Ç.) ve (S.Ç.) isimli şahıslar tutuklanmıştır. Tutuklanan 2 şahıs Kdz. Ereğli Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." denildi.

Yorum Ekle