SON DAKİKA

KUSURSUZLUĞUNUZ İÇİN KALICI BİR BAŞLANGIÇ YAPIN

Nur Nail.s Tırnak tasarımı sahibi ve işletmecisi Nurdan Fethiye Gebeş, sizleri güzel ellere kavuşturmak için hizmet vermekte. 04 Aralık, 2013 11:20 Güncelleme: 04 Aralık, 2013 11:20 KUSURSUZLUĞUNUZ İÇİN KALICI BİR BAŞLANGIÇ YAPIN

Tırnaklarınızla sorun yaşıyorsanız ya da kusursuz ellere sahip olmak istiyorsanız doğru adres Nur Nail.s Tırnak Tasarımı

Uzmanlık alanı protez tırnak ve Medikal Manikür olan Nurdan Fethiye Gebeş Almanya'dan onaylı sertifikasıyla Nur Nail.s Tırnak Tasarımı stüdyosunda sizlerin güzel ellere ve ayaklara kavuşmanız için hijyenik ve huzurlu bir ortamda hizmet veriyor.

Kdz.Ereğli'ye getirdiği sistemle ilk ve tek olma özelliği taşıyan Nur Nail.s Tırnak Tasarımıyla kusursuzluğunuz için kalıcı bir başlangıc yapın.

Eger tırnak uzatamıyorsanız, ya da tırnak yeme probleminiz varsa, protez tırnak uygulamasi sayesinde, ayda bir bakım yaptırarak, hayat boyu uzun tırnaklara sahip olabilir ve bu alışkanlıktan da Nur Nail.s Tırnak Tasarımı sayesinde  böylece kurtulabilirsiniz.

Gebeş ile çok zel bir röpörtaj gerçekleştirdik ve samimi cevaplarıyla S Rota Haber okuyucuları için merak edilenleri yanıtladı.

 

İlk önce klasik bir soruyla başlayıp Nurdan Fethiye Gebeş kimdir? diyip sizi kısaca tanıyalım?

1981 yılında Almanya Berlin doğumluyum,Eğitim hayatımı Türkiye'de tamamladım,lisans işletme mezunuyum, 2011 yılında Protez tırnak,tırnak tasarımı , manikür ve pedikür dalında Claudia Fuhlender Akademi'de eğitim aldım.2012 yılının Şubat ayında da işletmemi açtım.

Ereğli'de bayanlara özel bir ilke imza attınız,ve bildiğimiz kadarıyla Tırnak Tasarımı ve Medikal Manikür çalışmalarınız en dikkat çekici olanlar,ilk olarak okuyucularımızı bilgilendirmek amacıyla Protez Tırnak Nedir? bize bunu açıklarmısınız?

Öncelikle Protez tırnak tüm dünyada uygulanan bir sistemdir,Akrilik ve jel sistem olmak üzere iki farklı sistemle uygulanır.İşletmemizde jel sistemi uyguluyoruz,tırnaklar için özel tipler (tırnaklar) seçilip ,uygun boyda kısaltıldıktan sonra üzerine jel uygulamasının yapıldığı bir sistemdir, ilk uygulama 1.5-2 saat sürmekte ve istenilen şıklığın sağlanması için 3-4 hafta da bir bakımları yapılmaktadır.

Protez tırnak uygulaması nasıl yapılır? ve kimler protez tırnak yaptırabilir?

Protez tırnak uygulaması ; tırnak yeme alışkanlığı olan ve bu problemden kurtulmak isteyen kişilerde,elleriyle iş yapan kişilerde , tırnak yapısı hassas olan ve çok kırılma yaşayan kişilerde,tırnaklarında çatlama ve pürüzlü yüzeye sahip olan kişilerde,zamanı kısıtlı olup aynı zamanda uzun süre bakımlı tırnaklara sahip olmak isteyen kişilerde ,tırnakları ile çalışan müzisyenlerde uygulanabilecek eşsiz bir uygulamadır.

Kimler protez tırnak yaptıramaz?

Başta mantar olmak üzere, psöriazis (Sedef hastalığı) tırnak bozulması gibi dermatolojik tedavi gerektiren kişilere uygulanmaz.Tedavilerinin bitiminde uygulamanın hiç bir etkisi yoktur,Ayrıca 14 yaş ve altında ki gençlere de uygulama yapmamaktayız?

 

Protez tırnağın takma tırnaktan farkı nedir?

Herşeyden önce, takma tırnak gibi yapay durmaz, doğal bir görünüme sahip olursunuz, ayrıca takma tırnağın kulllanımında ki endişelerin hiç birini yaşamazsınız, 3-4 hafta uygulama şıklığını korur.

 

Protez tırnağın kullanımı kolay mı ? Tırnağın kullanım süresi ne kadardır?

Evet, kendi tırnağınızı kullanmaktan hiçbir farkı yoktur.Ojenizin de çıkma ve bozulma riski yoktur, her zaman bakımlı , şık tırnaklara sahip olursunuz.Bir işle meşgulken tırnaklarını düşünmezsiniz, kullanımı 3-4 hafta da bir bakımını yaptırdığınız sürece istediğiniz kadar uygulatabilirsiniz

 

Ayak tırnaklarına protez tırnak uygulanabilir mi?

Evet, uygulanıyor.Özellikle ayak şıklığını çok fazla değiştiriyor, kapalı ayakkabılarda ki oje bozulmaları olmadan uzun süren şıklık devam ediyor

 

Protez tırnakta fiyat neye göre değişir?

Uygulanan yönteme göre değişiyor, 60,00 T.L ile 80,00 T.L arasında bir fiyat farkı oluyor

 

Protez tırnak doğal tırnağa zarar verir mi?

Eğitimli kişilerin uygulama ve çıkarma işlemi yapması gerekiyor, doğru bir uygulamayla hiç bir zararı yok.

 

 

Protez tırnak nelerden zarar görür

Protez tırnaklarla istenilen her iş kolaylıkla yapılır,Günlük hayatta kullanım acısından herhangi bir fark doğurmaz.yalnızca metal törpü ve tiner kullanılmamalıdır, istenildiğinde üzerine ojede sürülebilir,çıkarıldığında alttaki şıklık bozulmadan kullanım devam eder.

 

Protez tırnak uygulamasında tırnağın yüzeyi kapatılıyor,doğal tırnak sağlığını kaybeder mi?

Genel anlamda bu bir yanılgıdır, tırnak sağlığını tırnak dibinden sağlar, bu uygulamada diplere herhangi bir işlem yapılmadığından tırnak dipleri nefes almaya devam edeceğinden hiçbir zarar olmaz

 

Protez tırnak dışında yine dikkat çeken bir diğer yaptığınız işlem ise Medikal Manikür bununla ilgili bilgi alabilir miyiz sizden?

Klasik manikürde tırnak etleri pensler yardımıyla kesiliyor,kanama ve mikrobik zararlara açık hale geliyor, Günümüzde bu kadar hastalık varken hiç bir tıp uzmanının tasvip etmediği bir yöntemdir, Avrupa'da böyle bir uygulama yapılmıyor,Medikal manikür ve pedikür olarak adlandırılan , kesim işleminin yapılmadığı , özel makinalar eşliğinde aynı zamanda yağların kullanıldığı bir yöntemdir, tırnak etlerinin zamanla yumuşayarak çıkmaya başladığı aynı zamanda manikür ihtiyacının 15 günde bir yerine ayda bir olduğu bir sistemdir, özellikle şeker hastaları , kanser tedavisi görmüş olanlar ve hamilelerin rahatlıkla uygulatabilecekleri bir yöntemdir

 

Medikal Manikür'ü diğer yapılan manikür'den ayıran özellik nedir?

Tırnak etlerinin sertleşmesini ve çıkmalarını yavaşlatırManikür yaptıranlar çok iyi bilir ki yaklaşık on beş günde bir giderler, Medikal Manikür uygulamasında bu süre artmakta sadece ayda bir ihtiyac duyulmaktadır.Kanama ve hiç bir acının olmadığı çok rahat ve hijyenik bir yöntemdir .

 

Nur Nail.s Tırnak Tasarımı olarak yaptığınız diğer çalışmalar hakkında da bilgi alabilirmiyiz?

Nur Nails olarak bütün amacımız el ve ayaklarda öncelikle sağlık daha sonra şıklık sağlamaktır,bu konularda fikirler ve tavsiyelerde verebilmekteyiz,protez tırnak,Medikal Manikür ve pedikür , kalıcı oje, el-ayak masajları,peelingleri uygulamaları yapmaktayız, batık problemi yaşayan müşterilerimize de ayrca uygun pedikür uygulaması yaparak bu problemden kurtulmalarına yardımcı olmaktayız.Nur Nails olarak randevu ile çalışmaktayız ve budan dolayı da beylerinde rahatlıkla gelebildiği bir işletme olarak hizmet vermekteyiz.

 

 

NUR NAILS.S –Tırnak Tasarımı –Nurdan Fethiye Gebeş

Medical Manikür-Pedikür-Kalıcı Oje-Protez Tırnak-Tırnak Bakım Malzemeleri

 

Adres:Meydanbaşı Cad.Keleşler İş Hanı No:27/5 Kdz.Ereğli

Tel: 0(372)333 03 13

 

Yorumlar
N
Nilgün4 yıl önce

Ben tirnak tasarim yaptirmak istiyorum sadece kendi tirnaklarima fiyat ne olur

H
Halim Erkan7 yıl önce

Ben bile yaptırdım harika oldular kendisine cok teşekkür ettim hepinize tavsiye ederim iletişim numarası yukarda yazıyor

n
necla7 yıl önce

size nasıl ulaşabiliriz kdzeregli demi yeriniz

Yorum Ekle