SON DAKİKA

KORUBAŞI MUHTAR ADAYINDAN POSBIYIK'A ZİYARET

Kdz. Ereğli Korubaşı Mahallesi Muhtar Adayı Alaaddin Dikmen ve beraberindekiler Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. 20 Ocak, 2014 08:30 Güncelleme: 20 Ocak, 2014 08:30 KORUBAŞI MUHTAR ADAYINDAN POSBIYIK'A ZİYARET

Kdz. Ereğli Korubaşı Mahallesi Muhtar Adayı Alaaddin Dikmen ve beraberindekiler Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

30 Mart Yerel seçimlerinde Korubaşı Mahallesi’nden Muhtar adayı olan Alaaddin Dikmen Başkan Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

KORUBAŞI’NDA KISA SÜREDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Beraberinde Mahalle sakinleri ile Başkan Posbıyık’ı ziyaret eden Dikmen,  mahalle olmalarının ardından kısa sürede Korubaşı’nda çok önemli çalışmalar yapıldığını  ifade ederek Başkan Posbıyık’a teşekkür etti.

DAHA YENİ GÜZELLİKLER YAPACAĞIZ

‘Doğup büyüdüğüm yere hizmet etmek istiyorum” diyen Dikmen’e Başkan Posbıyık, başarılar dileyerek “Öncelikle adaylığın hayırlı olsun. Korubaşı Mahalle olduktan sonra inanılmaz bir çalışmaya girdik. Çok güzel çalışmalar yaptık. Korubaşı’nın çehresi değişti. Tabi ki yapacağımız çalışmalar var. Bunları belirlediğimiz program ve plana göre adım adım yapacağız” dedi.

Yorum Ekle