SON DAKİKA

Konukoğlu: " İlk iplik tesisimiz mağarada açıldı"

Konukoğlu: "1963’ten günümüze benim göz bebeğim tekstildir. Hiçbir şeyim olmasın, tekstil sektörünün içerisinde olayım isterim. Biz, işçilerimizle büyüdük. Dürüst olduk, hayır ve zekâtımızı eksik etmedik. Bençalışanlarımızla birlikte oturup yemek yedim, çay içtim, onlarla tavla oynadım." 13 Haziran, 2021 05:49 Güncelleme: 13 Haziran, 2021 05:49 Konukoğlu: " İlk iplik tesisimiz mağarada açıldı"

 S Rota Haber - Babasından aldığı bayrağı kardeşleri ile birlikte zirveye taşıyan, nereden geldiğini hiç unutmayıp, kendine has üslubu ve davranışlarıyla Gaziantep’in ve Türkiye’nin değerli iş adamları arasına ismini altın harflerle yazdıran SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun röportajını siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

“Şeref ve itibar olduğu zaman paraya gerek yok. İşin hilesi dürüstlüktür sözü babamın bize olan bir mirasıdır” diyen Konukoğlu, Türk'üm. Türk Bayrağının olduğu her yere yatırım yaparım. Bir sermayeyi elde ediyorsunuz bu sermaye Türk sermayesidir.Yurt dışından bazen teklifler geliyor ama ben bunlara sıcak bakmıyorum" dedi. 

Konukoğlu'nun açıklamalarının tamamını paylaştığımız videodan izleyebilirsiniz.

Yorum Ekle