SON DAKİKA

Kızılay otizmli çocukların yüzünü güldürecek

Kızılay otizmli çocukların yüzünü güldürecek 29 Aralık, 2020 16:41 Güncelleme: 29 Aralık, 2020 16:41 Kızılay otizmli çocukların yüzünü güldürecek

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi tarafından yılbaşı akşamı Ereğli genelindeki otizmli çocukların yüzlerini güldürmek ve yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini sağlamak için hazırlanan projeye Ereğli'de bir otomotiv firması destek verdi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ile Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Yağız, Sponsor olan firmayı ziyaret etti. Kızılay Başkanı Ciğer, yılbaşı akşamı ilçe genelinde ki otizmli çocukların yüzünü güldürmek ve yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini sağlamak amacıyla hazırladıkları projeyi otomotiv firmasına anlattı.

Başkan Ciğer konuşmasında “Göreve geldiğimiz günden bu yana farklı sosyal projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu yılbaşında da Otizmli ve özel çocuklarımızı sevindirmek, yüzlerinden bir tebessüm oluşturmak istedik. Çocuklarımızın yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini sağlamak istedik." dedi.

Yorum Ekle