SON DAKİKA

Kılıç, Neriman Posbıyık'ı destekliyoruz

Kılıç, Neriman Posbıyık'ı destekliyoruz 15 Mart, 2023 05:23 Güncelleme: 15 Mart, 2023 05:23 Kılıç, Neriman Posbıyık'ı destekliyoruz

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerden Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Türkiye’nin 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçimi yaşacağını belirten Posbıyık, bu süreçte Millet İttifakı’nın halkın karşısına soru işaretleri oluşturacak adaylarla çıkmayacağına inandığını belirterek; “Halkımız işte benim ittifakım, işte benim adayım diyebilmelidir” dedi. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kılıç da, Neriman Posbıyık’ın Ereğli ve bölge ye en iyi hizmeti edeceğine inandıklarını belirterek; “Kendisini destekliyoruz” diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilere yönelik ziyaretleri kapsamında bugün Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Beraberinde meclis üyeleri ve dostlarıyla birlikte İlçe Başkanı Mehmet Kılıç ve yönetimini ziyaret eden Posbıyık, 14 Mayıs’ta birlikte başarmak için kenetlendiklerini bildirdi.

KILIÇ: NERİMAN POSBIYIK EREĞLİ’NİN VE BÖLGENİN SORUNLARINI VE İHTİYAÇLARINI BİLİYOR, KENDİSİNİ DESTEKLİYORUZ

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kılıç, yaptığı konuşmada nazik ziyaretleri için Neriman Posbıyık’a ve arkadaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi: “Posbıyık ailesi Ereğli’ye çok güzel hizmetler yaptı. Ereğli’ye dışarıdan gelen bir misafir şehircilik anlamında çok güzel işlerin olduğunu ancak her hangi bir devlet yatırımının olmadığını görüyor. Bunu ilçemize gelenler de söylüyor artık. 25 bin nüfuslu Kilimli de dahi 3 yıl içinde Kaymakamlık ve Emniyet Binası yapıldı. Ereğli’nin nüfusu 200 bin. Millet İttifakı Zonguldak’tan en az 3 Milletvekili çıkaracaktır. Ülkenin durumu, tek adam rejimi ve ekonomik olarak çok zor durumda. Neriman Hanım yıllardır siyasetin içerisinde. Ereğli’nin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını biliyor. Köy köy geziyor. İnanıyorum ki, CHP Genel Merkezi ilk sıralarda yer verecektir kendisine. Gelecek Partisi olarak Neriman hanımın Ereğli’ye ve bölgeye en iyi şekilde hizmet edeceğinden eminiz. Ereğli’de iddialı olmak demek, Batı Karadeniz’de iddialı olmak demektir. En fazla nüfus oranı buradadır. 2019 yerel seçimlerinde diğer 6 ilçenin toplam belediye seçmen sayısı 94 bindi. Ereğli’nin tek başına 73 bindi. Genel Merkezi’mizin Zonguldak ile ilgili kararı Perşembe günü belli olacak. Muhtemelen CHP adaylarını destekleyeceğiz. Biz Gelecek Partisi Kdz. Ereğli teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi Neriman Hanımın yanında olacağız ve birlikte başaracağız.”

POSBIYIK: EREĞLİ VE ZONGULDAK 22 YILLIK AKP İKTİDARINDA İHMAL EDİLDİ

CHP Aday Adayı Neriman Posbıyık da şunları söyledi: “Bu sıcak karşılamanız ve samimi sözleriniz nedeniyle gerçekten duygulandım. Başkanımız gerçekleri her yerde çok rahat bir şekilde ifade edebiliyor. Festivallerde ve bütün çalışmalarımızda her zaman yanımızda. Arkadaşlarımızla ve tüm sevdiklerimizde bir yola çıktık. 14 Mayıs seçimlerinde 6’lı masanın birbirine olan desteği ve bağlılığıyla bu işi ilk turda bitireceğiz. Yüksek bir oyla bitireceğiz ki gücümüzün ne kadar olduğu, halk desteğinin nasıl olduğunu, 6’lı masadaki bileşenlerin birbiriyle olan diyalogunu ve birlikteliğini ispatlamış olacağız. Ereğli, 22 yıllık AKP iktidarında devlet yatırımlarında ihmal edildi. Tüm Zonguldak ihmal edildi. Artık bunu tersine çevirmenin vakti geldi.

-KARABULUTLARI HEP BİRLİKTE DAĞITACAĞIZ-

Ben Ekim ayında çalışmalara başladık. 50’ye yakın köye ve 3 beldeyi gezdim. Gezmeye, halkımızla buluşmaya devam edeceğim. Depremle bir ara verdik, deprem bölgesine yardımlar gönderdik ve buraya gelen depremzedelerin ihtiyaçları için çabaladık. Depremzedelerimiz için çabalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Seçim takvimiyle birlikte süreç başladı. Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerle bir araya gelelim istedik. Ülkenin üzerinde karabulutlar var ve biz güneşe doğru bakıyoruz. Hep birlikte karabulutları dağıtacağız. İyi gidiyoruz ancak asla rehavete kapılmayacağız.

-HALKIMIZ İŞTE BENİM İTTİFAKIM, İŞTE BENİM ADAYIM DİYEBİLMELİDİR- Ülkemiz çok zor durumdan geçiyor. Her kes üzerine düşeni fazlasıyla yapmak zorunda. Bu seçimde hepimiz, partili partisiz düşünmeden Millet İttifakı’nı destekleyeceğiz. Millet ittifakı’da zaten zor durumdaki halkın karşısına inanıyorum ki kafasında soru işaretleri oluşturacak adaylarla çıkmayacaktır. Vatandaşımız, “Bölgemizden kimler giderse meclise alo dediğimde telefonuma cevap verir mi, İstanbul’da, Ankara’da evladımın yada benim bir sağlık sorunum olduğunda yardımcı olacak mı? Benim seçtiğim vekilin ismini biliyor muyum?” dememelidir. Ayrıca vekil dediğin bölgesinde yaşamalı. Halkla birlikte olmalı? Seçilip Ankara’ya gidip arada sırada, bayram da seyranda gelmekle bu işler olmuyor. Sık sık halkıyla birlikte olmalı. Özellikle kırsaldaki hemşehrimiz, vatandaşımız bana sorun diyor, ‘Ben vekillerin bir tanesinin bile ismini bilmiyorum’ diyor. Vatandaşın karşısına bu soru işaretleriyle çıkmamalıyız. Çevremizde körü körüne giden birisi varsa kalbini kırmadan, surat asmadan gayet mütevazi bir şekilde doğruları ifade etmemiz lazım. Halkımız ‘işte benim ittifakım, işte benim adayım’ diyebilmelidir. Gittiğimiz toplantılarda bizi sevgiyle karşılayan, kadınlar, erkekler, gençler.. Onların gözündeki ışıltıdan ‘Artık Yeter’ dediklerini hissediyorum. Ekonomi, eğitim,sağlık, hak, hukuk, adaletten çekinceleri, sorunları var. Bize düşen görev sandıkları beklerken, açılırken, kapanırken, sonuçları alıncaya kadar uyumak yok. “

Yorum Ekle