SON DAKİKA

Kdz.Ereğli Belediyespor iki oyuncuyla daha sözleşme imzaladı

Kdz.Ereğli Belediyespor iki oyuncuyla daha sözleşme imzaladı 26 Ocak, 2023 06:11 Güncelleme: 26 Ocak, 2023 06:11 Kdz.Ereğli Belediyespor iki oyuncuyla daha sözleşme imzaladı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosuna 8 futbolcu takviye yaptı.

Antalya kampı öncesi 5 futbolcuyla sözleşme imzalayan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, kamp sonrası transfer edilen 2 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı. Başkan Posbıyık, profesyonel lig forması giyen Sercan Kaya ve forvet Recep Akkemik’e hayırlı olmasını dileyerek Pazar günü oynanacak Devrek Belediyespor maçında başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosunu güçlendirdi. Eflatun Beyazlı ekip, şampiyonluk mücadelesi verdiği 5. Grupta, 2. yarı öncesi 8 futbolcu transfer etti. Takıma yeni katılan orta saha oyuncusu Sercan Kaya ve forvet Recep Akkemik için Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenlendi. Kulüp yöneticisi Fatih Çapar, As Başkanlar Deniz Koca ve Muhammet Ali Ateş, Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve Teknik Direktör Taner Alpak’ın katıldığı imza töreninde Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli Belediyespor’u tercih eden Sercan Kaya ve Recep Akkemik’e başarılar diledi.

POSBIYIK: HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Başkan Posbıyık; “Kdz. Ereğli Belediyespor 2 yeni oyuncu daha transfer etti. Sercan Kaya, Türkiye’de tanımayan yok. Üst liglerde oynamış. Ben mesela Galatasaray’a attığı golü izledim. Recep Akkemik de adından söz ettiren bir forvet. Ereğli’ye böylesine değerli oyuncuların gelmesi Belediyespor için onur verici bir durum.

Alanlarında kendilerini ispatlamış bu 2 oyuncuyu daha Kdz. Ereğli’de görmekten ve Belediyespor oyuncuları olmasından dolayı kutluyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Hedefimizi koyduk, bu sene Allah nasip ederse kazasız belasız şampiyon olmak istiyoruz” dedi. Futbolcular Sercan Kaya ve Yusuf Orhan da Ereğli’de bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek “Ereğli’yi videolardan izledik, üst liglerde dahi böyle bir taraftar grubu yok. Buraya başarılı olmak için geldik” açıklamasında bulundular. Başkan Posbıyık sözleşmenin imzalanmasının ardından oyunculara Ereğli’nin festivaller tarihini anlatan Fest Ereğli kitabını hediye etti. 

Anntalya kampını tamamlayarak şehre dönenen Kdz. Ereğli Belediyespor, 2. Yarının ilk maçında Pazar Günü Devrek Stadında Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle