SON DAKİKA

Kdz. Ereğli'de silahlı saldırı: 1 Kişi Yaralı

Ereğli'de silahlı saldırı:1 Yaralı 22 Mayıs, 2023 13:16 Güncelleme: 22 Mayıs, 2023 13:16 Kdz. Ereğli'de silahlı saldırı: 1 Kişi Yaralı

Olay ilçeye bağlı Elmatepe Mahallesi Yeniçağlar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İsmail H.E.(64), kahvehanede oturduğu sırada yanına av tüfeği ile gelen Ş.Ö. nün açtığı ateş sonucu ayaklarından vuruldu. Olaydan sonra Ş.Ö. kaçarken, İsmail H.Ö. için sağlık ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı İsmail H.Ö. ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. İsmail H.Ö.’nün sağ ayak diz kapağı altından vurulduğu ve saçmaların sol ayağına da isabet ettiği ve tedavisine başlandığı öğrenildi.  

Olaydan sonra kırmızı otomobil ile kaçan Ş.Ö. nün aracı boş alanda terk ettiği belirlenirken, polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

İsmail H.Ö. nün ilk ifadesinde, Ş.Ö. ye daha önce yaşadıkları tartışmada tokat attığını ve bunun intikamını almak için olayı yapmış olabileceğini söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle