SON DAKİKA

Kdz. Ereğli’de bahar temizliği yapılıyor

Kdz. Ereğli’de bahar temizliği yapılıyor 31 Mayıs, 2023 16:05 Güncelleme: 31 Mayıs, 2023 16:05 Kdz. Ereğli’de bahar temizliği yapılıyor

Kdz. Ereğli Belediyesi, kent genelindeki 31 mahallede bulunan park, yeşil alan, kaldırım ve refüjlerde bahar temizliğine başladı. 4 ayrı tırpan ekibi mahallelerde, 2 ayrı ekip de mezarlıklarda tırpan yapıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda, refüjlerde, cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.

Temizlik İşleri Müdürü Sezgin Okumuş, Park ve Bahçeler Birimi’nde kurulan 4 ayrı tırpan ekibinin mahallelerde ve ara sokaklarda çalışmalarına başladığını belirterek; “31 mahallede planlanan program dahilinde temizlik çalışmasını yürütüyoruz. Arkadaşlarımız özellikle park halindeki araçların zarar görmemesi için tedbirli bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Sahil bölgesinde de mevsime yönelik çalışmalarımız var” dedi.

Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde kurulan 2 ayrı tırpan ekibi de şehir genelindeki mezarlıklarda temizlik çalışmasını yürütüyor. Mezarlıklar Müdürü Tayfun Özcan, ilçedeki 56 mezarlıkta çalışma planlandığını belirterek; “Ekiplerimiz şuan Balı Mezarlığını temizliyor. Şuana kadar 53 mezarlık temizlendi. Son olarak Kestaneci ve Şehir mezarlığıyla temizlik çalışmalarımızı tamamlayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle