SON DAKİKA

KAZADA PARÇALANAN CAMLAR YÜZÜNÜ KESTİ

Ereğli'de iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Yüzü cam parçalarının sebep olduğu kesikler içinde kalan kadına ilk müdahaleyi torunu yaptı. 29 Ocak, 2014 13:19 Güncelleme: 29 Ocak, 2014 13:19 KAZADA PARÇALANAN CAMLAR YÜZÜNÜ KESTİ

Ereğli'de iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Yüzü cam parçalarının sebep olduğu kesikler içinde kalan kadına ilk müdahaleyi torunu yaptı.

Kaza 12.30 sıralarında Elmatepe Mahallesi kavşağında meydana geldi. İddialara göre kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve kırımızı ışıkta geçen 67 TE 181 plakalı otomobil sürücüsü Tufan Yılmaz’a (50), Ereğli ilçesi istikametinden Alaplı ilçe istikametine seyir halinde olan 67 LH 193 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisi ile 67 LH 193 plakalı otomobilin camları kırıldı. Parçalanan camlar sürücü Tolga Özdemir’in (24) babaannesi Melek Özdemir’in (67) yüzünün birçok yerinde kesikler oluşturdu. Yüzü kanlar içersinde kalan Melek Özdemir’e ilk müdahaleyi kazanın şokunu hemen atlatan torunu Tolga Özdemir yaptı. Babaannesi Melek Özdemir’in yüzündeki kanları peçete ile silen Tolga Özdemir bir yandan da ambulansın gelmesini bekledi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Melek Özdemir’e otomobil içerisinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sedyeye aldı. Yaralı yaşlı kadın sedyeye alınırken çığlıklar attı. Daha önceden ameliyat olduğu ve beline platin takıldığı öğrenilen Melek Özdemir vatandaşların da yardımı ile ambulansa alındı. Sedyeden kalkmak isteyen Melek Özdemir’in sakinleştirmek ise torunu Tolga Özdemir’e düştü. Babaannesinin elini ambulansa kadar bırakmayan Tolga Özdemir daha sonra ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kazada yaralanan Melek Özdemir, özel hastanede tedavi altına alındı. Sürücülerden Tufan Yılmaz ise Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili tahkikatı sürüyor.

Yorum Ekle