SON DAKİKA

Karakolda çok dosyası var

Karakolda çok dosyası var 10 Ocak, 2023 11:40 Güncelleme: 10 Ocak, 2023 11:40 Karakolda çok dosyası var

  Ereğli'de boşanmak üzere olduğu eşi Cansu T.'nin bulunduğu kayınbabası Nazım Şahin'nin evini basan Önder Turhan, tekme atıp kapıyı kırdıktan sonra tüfeği ateşledi. Saldırıda Nazım Şahin ve eşi Ayşe Şahin yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yaralanan anne Ayşe Şahin ve kızı Cansu Turhan yaşanan dehşeti anlattı. Dün akşam saatlerinde, Ereğli ilçesi Bölücek Mahallesi'nde meydana gelen olayda Önder Turhan (25) boşanmak üzere olduğu eşi Cansu Turhan’ın (24) babası Nazım Şahin’in (57) evini bastı. Önder Turhan tekme atıp kapıyı kırdıktan sonra tüfeği ateşleyip Nazım Şahin ile eşi Ayşe Şahin’i vurdu.

KAYINVALİDESİ VE KAYINPEDERİNİ VURDU

Cansu Turhan ise olaydan yara almadan kurtuldu. Yaralı çift, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Kaçan Önder Turhan ise gece saatlerinde Jandarma ekiplerince yakalandı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

KARAKOLDA ÇOK DOSYASI VAR...

Yaşanan olayda göğsüne ve yüzüne gerlen saçmalarla yaralanan anne Ayşe Şahin (47), kızı ile damadının 6 senedir evli olduğunu ve son 3 senedir kızına karşı şiddeti arttırdığını söyledi. Anne Şahin konuşmasında “Camdan baktım. Kapıya gittim. Direk ateş etti. Kanlar içinde kaldım. Vurulunca salona gittim. Kıızmla altı yıldırt evli. Son 3 yıldır kızıma karşı şiddeti arttırdı. Tehditler hakaretler. Evimde 2 sene oturdu. Karakolda çok dosyası var. Madde bağımlısı. Kızımı daha önce de arabadan attı. Camdan atıp bıçakladı. İlk damadımdı. Oğlum yok diye çok sevmiştim” dedi. Olaydan yara almadan kurtulan Cansu Turhan ise, eşi Önder Turhan’ın 3 gündür sürekli olarak kendisini tehdit ettiğini ve olay gecesi de çocuklarının yanında olayı gerçekleştirdiğini söyledi Cansu Turhan açıklamasında “3 gündür sürekli olarak hakaretler ve tehditler savuruyordu. Ölümle ilgili sözler söylüyordu. Dün akşam geldi. Kapıya vurdu. Elindeki silahı gördüm. Çocuklarım yanımdaydı. Çocukları içeriye aldım. Annem kapıya geldi. Ateş edince annemin yüzüne geldi. Bana anneme acımadı. Ama evlatlarının önünde yapması, ya onlara bir şey olasydı?. Benim çopcuğum otizim hastası. Şu anda evde korkudan ağlıyor. Evdeki çocuklarıma mı koşayım? Annem benim yüzümden bu halde ona mı koşayım? Annem can çekişiyor. Allah’ın ona da benim akıttığım gözyaşalrını kan olarak akıtsın. En büyük cezayı alsın. Bize yaptığı işkenceleri o da çeksin”

DAHA ÖNCE BENİ ARABADAN ATTI, BIÇAKLADI...

Cansu Turhan, daha önce de Önder Turhan’ın kendisini arabadan attığını ve bıçakladığını ifade ettiği konuşmasında “Daha öncede beni arabadan attı. Ereğli Alaplı yolunda. Haberlere düştük. Beni hem kolumdan hem de bacağımdan bıçakladı. 2. Kattan düşmeme neden oldu. O zaman da bacağım kırıldı. Kemerle döverdi. Hiç çalışmadı. Haram lokma yedirdi”

HADİ KİMSEYE ACIMIYORSUN, ÇOCUKALRINA BARİ ACI!...

Bir çocuğunun otisimli olduğunu ve eşi Önder Turhan’ın onlara bile acımadığını kaydeden Cansu Turhan “Hadi kendine, bana ailesine acımıyor. Kendi çocuklarına otizili çocuğuna acımayan bir adam. En büyük cezayı almasını istiyorum. Beni kolumdan ve bacağımdan bıaçkladığında 8 ay ceza evinde yattı. Denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye oldu. 1 ay önce silahla geldi. Hergün korku içinde yaşıyoruz. En büyük cezayı almasını istiyorum” dedi. Olayı gerçekleştiren ve kayınvalidesi Ayşe Şahin ile Nazım Şahin’i yaralan Önder Turhan’ın 21 ayrı suç dosyası olduğu ve Jandarma da ki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorum Ekle