SON DAKİKA

Kadın futbol takımı, Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti...

Kadınlar Süper Ligi A Grubunda mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık, Hakkari’de kazanılan başarıdan dolayı tebrik ederek Pazar günü oynanacak Dudullu Spor Kulübü maçında başarılar diledi. 27 Ocak, 2023 19:17 Güncelleme: 27 Ocak, 2023 19:17 Kadın futbol takımı, Başkan Posbıyık’ı ziyaret etti...

Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, takıma yeni katılan orta saha oyuncusu Damla Köse’ye takıma hoş geldin diyerek başarılar diledi. As Başkanlar Muhammet Ali Ateş, Abdulkerim Sağlam, Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal, Kadın Takım Yöneticisi Cansu Yılmaz, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ile Teknik Direktörler Günal Taşdemir, Ercan Yaman, Yıldıray Ağar ve Beyza Aydemir katıldı. 

POSBIYIK: KADIN FUTBOLU İLE GURUR DUYUYORUZ 

Başkan Posbıyık; “Sizleri tebrik ediyorum. Hakkari’de harikaydınız. Ben de telefon ile izledim buradan. Sürekli haberleştik telefonla. Başarınız büyük. Hakkari’de öyle galibiyet ile göndermiyorlar. Siz galibiyet ile geldiniz. Başta teknik heyeti, sizleri ve hepinizi kutluyorum. Hepiniz de harikaydınız. Allah yolunuzu açık etsin. Bu pazar günü önemli. Dudullu’yu da yenerseniz, çok iyi noktaya doğru gidiyoruz. Hepimizin, Ereğli halkının beklentisi o yönde. Sizleri seviyoruz. Ben sizin her maçınıza geliyorum, izliyorum sizi. Çok mutlu oluyorum. Kadın futbolu ile gurur duyuyoruz. Hakkari’deki başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi. 

Başkan Posbıyık ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekerek oyunculara Ereğli’nin festivaller tarihini anlatan Fest Ereğli kitabı ile hediye etti. Kdz. Ereğli Belediyespor, 14. Hafta maçında Pazar Günü Saat 14:00’de Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda Dudullu Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle