SON DAKİKA

Kaçak sigara, alkol ve cinsel içerikli macun ele geçirildi..

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği tarafından gümrük kaçağı sigara ve alkol ele geçirildiği bildirildi. 10 Kasım, 2022 13:23 Güncelleme: 10 Kasım, 2022 13:23 Kaçak sigara, alkol ve cinsel içerikli macun ele geçirildi..

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği tarafından gümrük kaçağı sigara ve alkol ele geçirildiği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Karadeniz Ereğli KOM Grup Amirliğince ilçemizde kaçakçılık kanununa muhalefet ederek gümrük kaçağı ürün satışı yapan ve kamu sağlığı için tehlikeli gıda ticareti yapan şahıslara yönelik 07–09. 11.2022 tarihlerinde yürütülen çalışmalar sonucu; İlçemize Antalya ilinden gelerek gümrük kaçağı sigara ve alkol getirdiği değerlendirilen O.Y. isimli şahıstan 75 paket Gümrük Kaçağı Sigara ve 5 şişe Gümrük Kaçağı Alkol ele geçirilmiş olup şahıs hakkında 5607 Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. İlçemiz genelinde kamu sağlığını tehlikeye atan ürünler sattığı tespit edilen K.S. isimli şahıstan 480 adet Likit Aroma ve 71 adet Cinsel İçerikli Macun ele geçirilmiş olup şahıs hakkında TCK 186 Bozulmuş veya Değiştirilmiş Gıda ile İlaçların Ticareti suçundan adli işlem yapılmıştır” denildi.

Yorum Ekle