SON DAKİKA

HOCA'DAN MADENCİLERE TATLI SÜRPRİZİ

DSP Ereğli Belediye Başkanı Adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, maden emekçilerinin 4 Aralık Madenciler Gününü kutladı. 05 Aralık, 2013 17:19 Güncelleme: 05 Aralık, 2013 17:19 HOCA'DAN MADENCİLERE TATLI SÜRPRİZİ
Başkan Adayı Dr. Recep Erdoğan, TTK Armutçuk Müessesinde çalışan yaklaşık 20 maden çalışanının yanına giderek, alın teri işçilerinin günlerini kutladı. Servis araçlarına bindikleri sırada ziyaretlerine giden Erdoğan, madencilere tatlı ikramında bulundu. Dr. Recep Erdoğan; “Sizler emeği kutsal olan önemli ve değerli insanlarsınız. Emeğinizin bedelinin parasal karşılığını ölçemeyiz. Ölçmek mümkün değildir.  Çalışma koşullarınızı yakinen görmüş olan bir kardeşinizim.  Çok zor koşullarda çalıştığınızı biliyoruz.
20 yıldır sizlerin yaşamında bir hekim olarak dokunmuşuzdur. Eminim aranızda elimizin değmediği madenci kardeşimiz yoktur. Hastaneye geldiğinizde sizleri hep önemsedim. Bu güne kadar sizlere hizmet etmekten duyduğum onuru sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu özel gününüzü kutlamak için yanına geldik. Bundan sonraki süreçte, çıktığımız yolda eğer sizlere hizmet edebileceğim bir makamda, mevkide olabilirsek; sizlere hizmet edebileceğimiz inancı varsa bizlere destek olmanız ve yardımcı olmanızı arzu ediyoruz. Hepinizin ayrı ayrı; biraz sonra kömür karası ile temas edecek alnınızdan öpüyorum” dedi.
Yorum Ekle