SON DAKİKA

Hırsızlık yapan 3 Kişi malları satın alan 1 Kişi gözaltına alındı

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesinde bir işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi ile hırsızlık mallarını aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. 26 Nisan, 2022 06:23 Güncelleme: 26 Nisan, 2022 06:23 Hırsızlık yapan 3 Kişi malları satın alan 1 Kişi gözaltına alındı

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesinde bir işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi ile hırsızlık mallarını aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Olay ilçeye bağlı Gülüç beldesi Örencik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Örencik mahallesindd faaliyet gösteren BMC yetkili servisinden 3 ayrı günde toplam ağırlığı 1 tona yakın olan hurda malzeme çalındı. Olayın ihbar edilmesinin ardından çalışma başlatan Asayiş Şube büro Amirliği ekipleri kamera kaydı ve çevrede yapılan incelemede zanlıları belirledi. Olaya karışan aracı da tespit eden Asayiş büro Amirliği ekipleri, aracı ve 3 zanlıyı Gülüç kavşağında diğer ekiplerle birlikte yakaladı. Gözaltına alınan 3 kişiden birisi ifadesinin ardından serbest bırakılırken, zanlılardan Y.H ve E.A. adliyeye çıkarılmak üzere Asayiş büro amirliği nezarethanesine konuldu. Zanlıların çaldığı iddia edilen hurda malzemeyi sattıkları R.G. de şüpheli sıfatı ile goz altına alındı. Zanlıların işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri ve çalınan malzemelerin sahibine teslim edildiği öğrenildi.

Yorum Ekle