SON DAKİKA

Hırsızlık için girdikleri fabrika sahibini ağır yaraladılar

Hırsızlık için girdikleri fabrika sahibini ağır yaraladılar 12 Eylül, 2022 14:27 Güncelleme: 12 Eylül, 2022 14:27 Hırsızlık için girdikleri fabrika sahibini ağır yaraladılar

Ereğli’de 3 hırsızlık zanlısı, girdikleri fabrikada, fabrika sahibini darp ederek hastanelik etti. Fabrika sahibinin ağır yaralı olduğu ve Özel Echomar hastanesinde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Olay gece saatlerinde Zonguldak yolu üzerinde bulunan Özborusan fabrika binasında meydana geldi. İddiaya göre fabrika binasına hırsızlık amaçlı giren 3 kişi fabrika sahibi ile karşı karşıya geldi. 3 hırsızlık zanlısının saldırısına uğrayan fabrika sahibi Hasan Ö. ağır yaralandı. Kavgayı fark eden çevre sakinleri polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri 2 kişiyi gözaltına alırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen bir kişi ise olay yerinden kaçtı. 2 şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Aldığı darbelerle ağır yaralandığı öğrenilen fabrika sahibi Hasan Ö. ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Polisin kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattığı ifade edildi.

Yorum Ekle