SON DAKİKA

"Her zaman sahalarda ve yanınızda olacağız"

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına atanan Handan Aktimur’a yetki belgesini sundu. 05 Ağustos, 2020 17:09 Güncelleme: 05 Ağustos, 2020 17:09 "Her zaman sahalarda ve yanınızda olacağız"

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına atanan Handan Aktimur’a yetki belgesini sundu.

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, 5 Ağustos Çarşamba günü Kahverengi Kafe’de teşkilatlanma çalışmaları kapsamında düzenlenen yetki belgesi teslim toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Keleş, yeni bir siyasi oluşum olduklarını ve kapılarının herkese açık olduğunu belirterek şunları söyledi;

"Yapılmış olan iyi çalışmaların üzerine daha iyilerini eklemek adına"

Genel Başkanımız sayın Ali Babacan önderliğinde Türkiye'de yepyeni bir siyasi parti kuruldu. Siyasete yeni bir ufuk, yeni bir seviye kazandırmak adına ve bugüne kadar yapılmış olan iyi çalışmaların üzerine daha iyilerini eklemek adına hep birlikte çalışacağız. Karadeniz Ereğli teşkilatı olarak ilçe yönetimimizi kurma çalışmalarına başladık. Ekibimizi oluştururken çok detaylı çalışmalar yapıyoruz. Partimizin internet sayfası üzerinden çok fazla talep var ve yaptığımız titiz çalışmalar neticesinde güzel bir yönetim ortaya çıkartacağız.

"Her zaman sahalarda ve yanınızda olacağız"

Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden donanımlı. Umarım yerelde ve genelde de Türkiye için güzel çalışmalar yapmayı Allah bizlere nasip eder. Yeni kurulan bir partiyiz. İlk etapta oluşumumuzu tamamlayacağız. Sosyal projelere ağırlık vererek vatandaşlarla buluşacağız. Toplumun her kesimine dokunacağız, birlikte dinleyecek, sorunu birlikte çözüme kavuşturacağız. Halkımıza kendimizi en güzel şekilde ifade edeceğiz. Her zaman sahalarda ve yanınızda olacağız. Toplum bizi nerede görmek isterse orada görecek.

"Kapımız herkese açık"

Çok acele etmeden doğru isimlerle başlamak ve devam etmek istiyoruz. ilçemizdeki planlamamızı en kısa sürede tamamlayacağız. Yeni bir siyasi oluşumuz ve kapımız herkese açık. Genel başkanımız sayın Ali Babacan'ın söylediği gibi; "Siyaset sadece erkeklere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir. Sizin üslubunuza, sizin yaratıcılığınıza, sizin sorun çözme becerinize, sizin zekanıza, sizin kucaklayıcılığınıza ihtiyacı var." Özellikle kadınlarımızı ve bugüne kadar "geleceğimiz gençlerimiz" söylemine rağmen gözardı edilmiş gençler sizlere sesleniyorum; Gelin, gelecekte söz sahibi olmak için birlikte çalışalım. Genel itibariyle yönetimde yer alan arkadaşlarımızın bir çoğu daha önce herhangi bir siyasi oluşumun içerisinde yer almamış insanlar. Kadınlar, Erkekler ve Gençler olarak hep birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Kimse sonsuza dek olduğu yerde kalamaz"

DEVA Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Handan Aktimur ise yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Demokrasi" yolunda bende varım dedim ve elimi taşın altına koydum"

"Demokrasi" yolunda bende varım dedim ve elimi taşın altına koydum. Teşkilat işleri başkanı sayın Nihat Ergün, Bölgemizden sorumlu İdris Şahin ve Esra Aygün'e ve ilçe başkanlığını bugün tevdi eden sayın il başkanım Fatih Keleş'e ve beni bu göreve layık gören İl kurucular kurulu üyeleri sayın Ünal Kurt, Süleyman Öztürk, Şenol Öztürk'e teşekkür ederim. Yolumuz zorlu, meşakkatli, sabır isteyen yol... Birlikte daha demokratik bir TÜRKIYE için çok çalışacağız."

Keleş, basın toplantısı sonrası Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına atanan Handan Aktimur’a yetki belgesini sundu. Düzenlenen yetki belgesi teslim toplantısına; İl Başkanı Fatih Keleş’in yanı sıra, İlçe Başkanı Handan Aktimur, İl Kurucular kurulu üyeleri Ünal Kurt ve Şenol Öztürk’te katıldı.

Yorum Ekle